Képpár 5

Képpár 5

Ez most két számomra rontott képet mutat, és megpróbáljuk egymás mellé rendezni, de nem tudom, hogy mi az összetartó erő, talán a növények formája. Az megint lehet már egy lírai, vagy érzelmi összeköttetést, hogy próbálunk a kis lakásban meggyökereztetni egy ilyen növényt. Anyámnak sikerült, úgyhogy drukkolok, szerintem neked is fog. Jó, hát, én örülök, hogy keresel valamit, egyelőre nem látom, hogy mit, de ne adjuk fel, mert ha ez fontos, akkor haladjunk tovább benne. Majdcsak eljön az a pillanat, amikor megjön nekem is a katarzis. Mert most annyit értek, hogy az egyik egy mesterséges rend kinn, a másik egy mesterséges rend benn. (hegyi)

Hozzászólások

73
Értékelem!

Megnéztem a többi képpárt is, de nekem annyira nem esnek le. Segítenél az értelmezésben? :)

69
Értékelem!

Köszönöm Zoltán, igen ugyanott és ugyanakkor készült.

70
Értékelem!

Ez nagyon jó! Magam sem tudom mitől de nagyon tetszik! A sok játékosság a jobb szélsőn, és a természetes világ furcsasága. Megint ez választja el a képeket.

A bal kép fái eszembe jutatták egy régebbi képedet. Ugye ez volt a helyszíne?

69
Értékelem!

Kedves Ferenc, egyenlőre magam sem tudom, hogy kellene ezt csinálni. Ezért csak próbálgatom és én is keresem csak, hogy milyen elképzelés mentén lehet ezt csinálni. Annyit tudok mondani, hogy nem formai összefüggéseket keresek.

44
Értékelem!

Tamás, nekem mindegyik képpár tetszik. Amiben a segítséged kérem az az, hogy adj hozzájuk egy kis leírást, történetet, miként fogalmazódnak meg benned ezek a képek - képpárok, avagy mire fókuszáljak, hogy beljebb jussak, melyik miért alkot párost - köszönöm.

Új hozzászólás