Keresztek a dombon 2
A keresztek hegye, Litvániában található. Furcsa hely, furcsa szokásokkal. Ha jól emlékszem már voltak a suliban erről a helyről fotók. Hát íme, én is jártam arra. Sőt, itt lakok a szomszédban:)

Ez a kép egyértelműen egy képsor része kívánna lenni, nagyon jó kép lenne egy sorozatban, jól ritmizálhatna egy történetet, a zaklatott, szaggatott, dárdaként szerteálló keresztek mint egy furcsa aljnövényzet, kiszáradt, szúrós bokrok, vagy mint jégszilánkok jelennek meg, és ez a felfokozott ritmikai képlet azáltal válik teljessé, ahogy a szerző a látószöget és a szemsíkot megválasztja. Én erre a képre is megadom a három malacot, de ez így együtt már hat, és talán kérhetem Pistát arra, hogy legyen oly kedves és mivel a szomszédban lakik, menjen már el oda és csináljon erről a helyről egy képriportot, 5-7 képpel, ami elmeséli a történetét is a helynek, szóval a disznóelőleg már a raktárban, Pista, dologra. (hegyi)
értékelés:

Hozzászólások

hehehe. jól megkapja aki vagánykodik, hogy "itt lakom egy köpésre egy nagyon jó helytől, ti meg nem bibí"
:D

Sok évnyi tanulás, meg miegymás. Természeten az elkerülhetetlen egy digitális fotónál, hogy ne korrigáld a színeket. Bár én már lehet át is estem a ló túloldalára…de egyenlőre szeretek játszadozni a színekkel. (meghát úgyse ez számít igazán) Az viszont az én hibám volt, hogy nem említettem meg, hogy ezek a fotók egy szériába tartoznak…de nem bánom így több a disznóm:) és köszönöm a gyors elemzést!

mindig is tetszettek az ilyen "színezetű" képek, csak azt nem tudom, hogy ezt fotosoppal, vagy a gépen valamilyen beállításokkal lehet elérni?

Új hozzászólás