Kettesben

Szépen futnak a vonalak, jó a ritmusa a képnek, a tőled megszokott minőséget kapjuk formában. Amivel bajom van, az a szürkeség, az a fád fátyol, ami az egészen rajta van. Lehet ez kontrasztosabb és világosabb, jót tenne neki a dinamika, hiszen a forma is erre utal. És Áron, akármi is van a karanténnal, ha lehet, várnám a képeid, talán épp most lenne itt az ideje annak, hogy kicsit befelé is dolgozz, magaddal, ami eddig a sok épületfotó mellett elmaradt. (hegyi)
értékelés:

Hozzászólások

Áron, nem kell állatot fotózz, de ha embert akarsz, ahhoz kell magaddal is foglalkozz. Ami a magyarázatot illeti. Majd amikor már tényleg minden szuperül megy, akkor nem kell magyarázni, hiszen akkor elemezni se kell, mert majd már minden szuperül frankó lesz. De a tanárodnak, tisztelettel mondva, nem volt igaza. Ugyanis amikor az ember tanul, elsajátít egy nyelvet, márpedig a képnyelv is nyelv, akkor kell a visszajelzés. A művészet más kategória lesz. De ez még nem az.

Még valami. Ahhoz, hogy az a plusz meglegyen egy képben, amitől az egyedi lehet, emlékezetes, más, mint a többi, ahhoz kell egyéb ismeret is. Gyakorlunk. Ne hagyd abba. Plíz.

Köszönöm az elemzést Zsolt!
Dolgozok befelé is, magammal csak azt nem fényképezéssel csinálom. Picit most rossz diák vagyok. Azaz igazság, hogy nem a többi téma nem igazán vonz. Nem szeretnék fotózni állatot, vagy magamat. Valahogy most az ember és a környezete vonz. Néha elgondolkodok azon is, hogy vajon fontos e írni egy képhez és megmagyarázni mi van rajta és mit akar kifejezni. Szerintem a kép kellene hogy beszéljen és üzenetet adjon és ez mindenkinél más. Emlékszem még régen az egyetemi évek alatt amikor egy tervet meg kellett védeni és próbáltam elmagyarázni mindent, hogy miért jött az a forma, milyen érzéseket akarok ezzel közölni stb.... Emlékszem a tanárom szavaira, aki nagyon jó építész, mesterem. Azt mondta nem kell ezeket elmondanom, meg mindent megmagyarázni. A terv az ami ezt elmondja, és mindenki mást lát egy tervben. A festészet is elég uncsi lenne ha tartozna egy leírás hozzá amit a művész írt. Az önportrén és a többi feladaton nem fogom tudni magamat bemutatni, mert sajnos az nem én vagyok. Ez vagyok én amit ide felrakok, és ez nem a komfortról szól, vagy arról amiben biztonságba érzem magam. Egészen másról. Bocsánat, hogy ezeket a kötelezőket nem tudom, nem akarom teljesíteni. Azért is nem küldtem képet egy ideje.....Na bocsi, hogy ez most kijött. Egy dal estére: https://www.youtube.com/watch?v=RTBE7FekTxk
Szép estét nektek, neked!

Áron

Új hozzászólás