Kicsi

Próbálkozás a sziluett képpel.

Jó próbálkozás ez, szépen megvan, ami kell, de ha egy picit a szemére valami fénnyel rájátszol, az a sziluettben is jó lehet, ha van macskaszemünk, ami villan. És még egy ötlet. Kéne valami doboz, vagy könyvek, akármi, amiből egy nem nagyon magas emelvény készül, kis jutalomfalattal odaédesgetni rá - türelemjáték -, hogy az ablak pereme ne jelenjen meg, csak a kinti világ. Megsúgom, még nekem se sikerült tökéletesen ez a játszma, de érdemes rá időt szentelni. Azzal is lehet még játszani, milyen póz az, ami a legjellegzetesebb, akár mozdulat, figyelem, akár csak hogy kevéssé gubbasztva üljön, hát, ez se könnyű, tudom. (hegyi)
értékelés:

Hozzászólások

0
Értékelem!

Ha szereti a helyet, egy valami elemvényre tett párnával kényelmes is lehet neki és még ha valami nem nagyon mintás párna lenne, az is jó lenne, az kevéssé zavaró lenne, mint az ablak.

0
Értékelem!

Köszönöm az értékelést.Igen, valahogy ki kellett volna emelni a macskát,hogy ne látszódjon az ablak széle.Amúgy ott szeret aludni,illetve kifelé nézelődni.Főleg a hideg beköszöntével,mert látja az etetőhöz repülő madarakat.Rajta vagyok,hogy egy éberebb pillanatban lekapjam.

Új hozzászólás