kilátás

Nem csodálom, hogy Ádámnak ez a kép lett a hónap képe, szép munka. Az éles, hegyes, kemény vonalakat szépen oldod fel azzal, hogy ennyire finom tónusokat használsz, miközben nem megy át szépelgésbe, megvannak a sötétek is, ott, ahol kell. Az is jó, hogy elbillen a valóság, hogy semmi se marad meg annak, ami, függőlegesnek, vízszintesnek, és azzal, hogy a nézőpont úgymond hanyatt esik, ez egy forgás, szédülés érzetet is hozzáad, szóval több irányt mixeltél össze, és eból egy szép végeredmény született. Csaba, várom a fotóid, kérlek. (hegyi)
értékelés:

Miért a hónap képe:

Azért válásztottam ezt a hónap képének, mert mindig lenyűgözött, hogyha megállunk a saját életünkben, és egy más nézőpontból tekintünk valamire, akkor máris megláthatjuk benne a geometriát, esztétikát, és akár adott esetben az absztrakt mivoltát. Letisztult, egyszerű, és nagyon tetszik maga az expozíció is, talán a vízszintre személy szerint én odafigyeltem volna, de ez legyen a legnagyobb probléma. (Csontos Ádám)

Hozzászólások

Ugyanarról, de másképp című Törökösenemhez ezt a fotódat választottam ajánlóképnek, köszönettel.

Nagyon jó kép Csaba! Az, hogy a szárny élben látszik, meg ez a sok 90, 45 fokos elem teljesen absztrakt irány amit borít a kép laza ferde kivágata. E a váratlan könnyedsége az ami tetszik úgy gondolom.

Szép munka, jó választás, gratulálok Csaba!

Csaba, gratulálunk, tiéd a decemberi válogatás joga.

Új hozzászólás