Kilátás

Kilátás

Ez egy nagyon szép munka, jó ritmus, a tömegelhelyezés is teljesen rendben van. Ahogy olvastam, mint megfigyelés, abszolút Zoli érdeme, bár nem ő rakosgatta oda az üdítős üvegeket, de tudni kell kiválasztani azt a pillanatot és helyzetet, és megörökíteni, és ez itt most abszolút sikerült. Ez egy 3 csillagos kép, tulajdonképpen a leckemegoldásba is elfogadom. Azért nem fűzök ehhez hozzá túl sok mindent, mert számomra abszolút működik ez a kép. Köszönöm szépen! (hegyi)
értékelés:    

Hozzászólások

Köszönöm Zsolt, ez is egy ideje már szemet szúrt, de csak fejben raktároztam. Lassan tele is van a fejem, meg persze a telefon is ilyen elkészítendő képekkel. Mivel naponta járunk fel ide egy kávéra, ezért egyszer amikor nem állt elé a sor akkor készült a kép.

Értem. Nem biztos, hogy örült volna a büfés. :))

Köszi Csaba a figyelmedet! Igen a palackokon levő felirat engem is zavar kicsit, de a büfében nem volt módom átrendezni az ablakot, én csak vásárlóként voltam jelen. :)

Szia,
Sokszor megnéztem már ezt a képet. Nagyon tetszik, ötletes! Esetleg megpróbáltam volna a palackokat úgy forgatni, hogy ne látsszon a Jana felirat.
Szia,
Csaba

Új hozzászólás