Kilátó

Az Eiffellel szoktam ilyesmit látni, hogy benézünk a hölgy szoknyája alá, jó ez a ritmus, bár jobbra és fenn egy picikét vágva kimozdulunk a centrumból és ez azért lenne jó, mert az egy dolog, hogy a forma adja a közepet, de a fények és a tónusok meg ezt kimozgatják, így ha ennek nem megyünk utána, akkor hiába van formailag középen, mégis mintha lecsúsztunk volna. De mindenképpen jó meglátás. (hegyi)
értékelés:

Hozzászólások

13
Értékelem!

Nagy látószögön volt.18-55mm kit obi.Vágtam is rajta kicsit utólag.Vonalzóval mértem az arányokat a monitoron.Persze a ferdeségen ez nem változtat.

13
Értékelem!

Van ez így, ilyenkor az segíthet, ha amennyit lehet, hozzáadsz a képkivágathoz, ha zoomos az objektív, akkor nyitod nagylátó felé, és aztán utómunkában rendberakod a vágással - nem mindig van mód helyszínen komponálni.

11
Értékelem!

Köszönöm az értékelést.Sajnos nem tudtam bemászni a kilátó alá,csak betartani a gépet.Kicsit elmozdult a fényképező.A következő témánál erre figyelek.

21
Értékelem!

Az ilyet muszáj lefényképezni.

19
Értékelem!

Sziasztok. Köszönöm szépen.A szilvásváradi Milleniumi kilátótorony belülről.Robosztus építmény.Nagyon szép róla a kilátás.Ingrid sok sikert a rádióműsorhoz.

18
Értékelem!

Szia Zoltán,
Ezt a képedet választottam a szerdai rádióműsorom borítóképének. Köszönöm.
Ingrid

20
Értékelem!

Szédítő, még így is, hát még amikor fotózza az ember.

Új hozzászólás