A király"nő"

Azért kezdeném a bemutatkozásomat ezzel a képpel, mert az egész fotós pályafutásom úgy indult el, hogy akkoriban még tranvesztitaként léptem fel, és szükségem volt magamról "női" képekre, viszont nem szívesen mentem volna fotóshoz. Tehát ez volt az első motiváció, hogy a fotózás felé fordultam. Ez a kép a már öregedő transzvesztitát mutatja be, aki elhalványuló "szépségével " próbál hódítani. A kép idén készült Sony a 6000 milc géppel és Kamlan 50mm F1.1-es obival.

Köszöntelek a téren, erős képpel mutatkozol be, tetszik, úgy ahogy van, mindegy, hogy montázs, vagy effekt vagy hogy érted el ezeket a régi képekre jellemző sérüléseket, de ez az a kivételes eset, amikor ezzel az időjátékkal egy újabb jelentésréteget adtál a képhez, és ez jót tett neki. Azon lehet vitatkozni, hogy az arc picit talán jobban sötétben van, mint nekem kényelmes lenne, de mondhatod erre, hogy a régi képek így öregszenek és én meg ezt elfogadom. Mostanában nézem RuPaul drag race sorozatát, teljesen más világ, harsányabb, erőszakosabb, alig van megjegyezhető szereplő vagy ruhakreáció, amit te mutatsz, más irány. Köszönöm a többiek nevében is a bizalmad, és várom a folytatást. (hegyi)
értékelés:

Spotlight:

Kiemelem Imre munkáját, mert nem csak az benne az érdekes, ami a témájából adódik, hanem az is, hogy azzal, ahogy az utómunkával bánik, hozzáad a titokzatossághoz, sztorija lesz, anélkül is mesél, hogy elolvasnám a hozzá adott leírást. Ilyen első leckés bemutatkozás ritkán jön, mindenkit bátorítok azonban, hogy ha önképet készít, keresse a technikán kívül azt is, hogy miképp tud a nézőnél megnyílni. A sebezhetőség erőt adhat. (hegyi)

Hozzászólások

Ezt nevezem én bátor belépőnek!
Üdv a téren.

Új hozzászólás