kirándulás Medvehagymaföldére

kirándulás Medvehagymaföldére

Az egyik kedvenc helyem Tatabányán.

Igen, érzem az illatot. Az meglep, hogy Tatabányán is van már ilyen terület, én eddig ezt csak Pécsen ismertem a Mecsekben, de emlékszem, amikor begyalogoltunk, egészen meghökkentő dolog volt, az ember azt hitte, hogy gyöngyvirágozni fog, aztán fokhagymaillat fogadta. Van ebben valami szürreális. A képi megfogalmazás se rossz, de most nagyon távol vagyunk az egésztől. A susnyás engem annyira nem érdekel, a fő témához, a medvehagymához nem mentél közel, nem guggoltál le, és a kisembernek is jót tett volna, ha az ő szintjén vagyunk, mert ő a felfedező, nem te. (hegyi)
értékelés:

Hozzászólások

55
Értékelem!

Na ez akkor a pécsiek sikeres marketingje, nekem azt mondták, hogy ó, medvehagyma csak a Mecsekben van, sőt, a medvehagymát pécsiek találták ki. :) de jól csinálják, szó se róla. :)

41
Értékelem!

Tatabánya környékén több helyen is van medvehagyma a Gerecsében

http://www.facebook.com/photo.php?fbid=4...

27
Értékelem!

hűűűű, köszi, tényleg sokkal jobb amit belinkeltél.

54
Értékelem!

Jó az ilyen töpörtyűkre ránézni, amikor nekivágnak a mesék felfedezésének, nekem ez a mozgásos belépés az erdőbe ilyesmit idéz.

Viszont nem tudtam megállni, hogy bele ne kontárkodjak, mert a színek nekem valahogy visszafogottak ehhez a nyílt, lendületes felfedezéshez. Az erdőrészt, amit mutatsz, lehet izgalmasabb valahogy tagolni a világosabb sötétebb részek kiemelésével... De nem tudom... az én szemem éjszaka, egy sör után ilyet lát. :)

http://kepfeltoltes.hu/120506/hlm120505_...

Új hozzászólás