Kitakart fény

Kitakart fény

István, ez egy nagyon átgondolt és érett felvétel. Nagyon örülök annak, hogy dolgozol, és annak, hogy ezt a képet megmutattad nekünk. Ez nem egy könnyen megoldott feladat, mert ezt ki kell exponálni, tónusban is ott kell ennek lennie, ezt utána ezt meg kell oldani a laborban is, tehát van ezzel mit molyolni, de ez egy érett, átgondolt feladat. Kezdj el ezen dolgozni, hogy ebbe az irányba mozdulj el. Ez az irány az, ami a fotográfia lényege. Az egy fontos dolog, hogy az ember kérdéseket tegyen föl magának, és arra képileg válaszoljon. Itt te föltettél magadnak egy kérdést, hogy mi a Fény és árnyék lecke, és azt a választ adtad, hogy a fény hiánya. És mitől lesz a fény hiánya? Attól, hogy valami eltakarja. Ezt megoldottad esztétikailag és kompozícióban is, hoztál egy képet, ami izgalmas, és ami nagyon sokat mesél. Mindeközben egy nagyon korszerű és modern felfogású kép. Egyetlen egy dolog, ami végiggondolatlan: az talán valami nyugágynak vagy minek a botja jobb szélen, ami belóg, az zavaró, de egyébként az egész úgy, ahogy van, rendben van. István, ne add ennél alább. Tudom, hogy nem könnyű, sose mondta senki hogy az, de begyakorlod, és menni fog. Csináld, mert van értelme. (hegyi)
értékelés:    

Hozzászólások

32
Értékelem!

Köszönöm Zsolt. Nem gondoltam én hogy ez ennyire jól sikerült volna, de örülök, hogy tetszik. És az a belógó engem is zavart, csak nem volt lehetőségem kivenni onnan. Egyébként a teregetőszárító egyik sarka.
Amúgy nekem teljes vágatlan kockában tetszett a legjobban.

38
Értékelem!

Ez olyan torony, mint nálunk a blokknál a torony. Először azt hittem az, de látom, hogy itt a háttérben nincsenek dombok... http://latszoter.hu/szakkor/radio-marato...

Új hozzászólás