Hozzászólások

Csupán egy kis kiegészítés: technikai okoknál fogva a ma este nyolcra tervezett évadindítás két hetet csúszik. - lásd Jóska szolgálati közleményét! Természetesen Zsófi a fotód, s az ajánlókép marad, szép munka!

Örülök, hogy a képemre esett a választás.
És a véleményt nagyon köszönöm. Igen valami hasonló volt a célom, talán még ez a ,,bemozdulás,, vagy elmosottság (nem tudom minek nevezzem) is ráerősít. (Ami nem utómunka)

Kedves Zsófi! Szeretném kölcsönkérni ezt a képet ajánlóképnek a most induló új rádiós évad első GórCső adásához -- amely 29-én este 20h-tól kerül adásba. A műsorban amelyet Novotny Orsival közösen készítünk, a még az előző évadból áthúzódó Pandémiás teleregényünk utolsó előtti fejezete lesz hallható. Köszönettel: Nyözö (Orsi nevében is)
Van ebben a képben valami rohanás a szabadság felé, egy sietős kiútkeresés egy kilátástalannak tűnő helyzetben, és még sok minden. INtenzív érzelmek, zaklatottság, de valahol amolyan megmenekülés érzés is ott van benne, hiszen látni az alagút végét, közel a cél... Szerintem ez egy erős alkotás lett, köszönet érte hogy megosztottad!

Új hozzászólás