Ködbevezet

Kíváncsian várom Viki megoldását, ő hogy finisselte volna ezt a képet, én is megcsináltam a magam verzióját róla. Az biztos, hogy ferde, de emellett a ferdeségét az is adja, hogy nem álltál pont középen és a kamera sem volt síkjában azonos a kép síkjával, vagyis perspektivikusan is van benne korrigálnivaló. Az alap tehát jó, de kell, hogy egyrészt ott a helyszínen is adj időt magadnak, hogy lenyugodj és úgy készüljön a kép, kontroll alatt, másrészt otthon, a laborban úgymond szintén kapja meg azt, amit érdemel. (hegyi)
értékelés:

Hozzászólások

0
Értékelem!

Ķöszönöm az értékelést.Nyugodtabban,figyelmesebben kellett volna fotóznom.Elkerülhetőek lehettek volna ezek a hibák.Apróságokon tud elmenni egy fotó.

97
Értékelem!
98
Értékelem!
105
Értékelem!

Persze Viktória.Kérném,hogy szerkeszd.Hogyha gondolod elküldhetem eredeti jpeg-ben.

105
Értékelem!

Nekem kicsit dől a kép, emiatt mondom, hogy ferde, nyersnek meg azért tartom, mert én még ps-ben vagy lightroomban jobban belenyúlnék. Túl sok nekem benne a vörös. De ha gondolod, csinálok egy szerkesztést és megmutatom mire gondoltam.

111
Értékelem!

Köszönöm Viktória.Ferde,nyers,tökös.Érdekelne pontosabban mire gondolsz?Min kellene változtatni?Beállítás,háttér,színek?Mert így...

115
Értékelem!

Nekem ezzel az a bajom, hogy ferde, meg elég nyers kép, kis lightroom használattal elég tökös lehetne. Szóval hajrá, én még foglalkoznék vele.

126
Értékelem!

Köszönöm.Igen lehetett volna kicsit gyengíteni a hátteret.Vagy egy fekete fehér változat is sejtelmesebbé tenné képet.

135
Értékelem!

Szép kép ez, talán csak a ködös háttérből szedtem volna ki egy kicsit a színeket, hogy csak olyan felsejlős maradjon.

Új hozzászólás