Ködös

Ködös

Gyönyörű az az időjárási helyzet, amit itt István nekünk megmutat ezzel a fával, amin dér van, vagy virág, vagy tavaszi helyzet, amikor még az utolsó ködös időszak van, nem tudom, de az biztos, hogy szépek ezek a fények, ezek a rétegek, amik létrejönnek. Már maga a fa is egy réteg mögött van, hogy köztünk és a fa között levő levegőréteg, és a benne lévő nedvesség miatt ilyen szűrőszerűen az egész festői tónussá válik. A háttérben derengő fák gyönyörűek. Engem elszomorít ez a téglasor, az ott annyira nekem nem erős, miközben az út izgalmas. Nem tudom, hogy hogyan lehetett volna ezt úgy megcsinálni, hogy ne a téglasor legyen az, ami ellenpontban van ezzel a fával. Van ennek is üzenete, csak ez most nagyon ellene próbál dolgozni annak az üzenetnek, amit maga a kép mesélne. Most szoció, vagy köd? Líra, vagy tényközlés? Ez nekem itt most nem dőlt el. Az Évszakok leckére jó megoldás, szépen megfogtad ezt a dolgot, most ez egy csillagot kap, és kérek egy ismétlést. (hegyi)
értékelés:

Hozzászólások

Köszönöm az értékelést,... csinálok ismétlést.

Valóban érdekes a köd meg a virágzó fa látszólagos ellentéte, de mindenképpen az aktuális évszak uralja a képet és a hangulatot, úgyhogy szerintem jó megoldás a leckére.

Feri, hogy érzed! :) Rád van bízva, dér, virág, mindegy,... :)

Oldy, lehet hogy hülyeség amit írok, de az én tapasztalatom szerint inkább az őszre jellemzők a ködös hajnalok. Itt meg virágzik a meggyfa. Vagyis tavasz van?

Új hozzászólás