König-Meggy

Tetszik az ötlet, jó, hogy nem a szokványos megoldást kapjuk a kicsomagolt csokival, így megmarad a vágyból is valami, hogy kicsit elérhetetlen, de azért nem is nagyon távoli, kívánatos, de nem túl tárgyias a megoldás. Egyetlen dolog, hogy egyrészt oldal irányba picit szűknek érzem a teret, másrészt talán a tónusokat összébb húztam volna, vagyis a csúcsfényeknél az arany hogy ne lukadjon ki, a mélységben pedig hogy több részlet maradjon. Camilla, ha érdekel ez a téma, szívesen vennék ismétlést is, akkor az élességet is lehetne pontosítani. (hegyi)
értékelés:

Hozzászólások

Arany című műsoromhoz, melynek péntek este 21.00-es kezdésére ezennel szeretettel meghívlak, ezt a fotódat választottam ajánlóképnek, köszönettel.

Kedves Fotós,
a fotó kicsit antikoltnak hat, félhomályban feszülő klasszikus gömbölyded formát mutat, nem a frisseséget.
A desszert erotikusságát a mérete adja, ezért javaslom, hogy több bonbont helyezzen egy felfelé markoló női kézbe.Sőt az étvágy felkeltéséhez az egyik lecsupaszított csokifelszínű bonbon lehetne...
Az íze is király!

A fotó nagyon klasz, de mint reklám, nem tudom, hogy jó-e. Ránézek, és nem jövök rá, hogy micsoda, csak azt látom, hogy különleges, érdekes a forma. Hogy tudom a címet, testet ölt előttem a bon-bon, meglátom a csokit az arany formában, de az után sem akarok nagyon beleharapni a sztaniolba :)

A csokoládé, az édesség a reklámokban oly gyakran a szexuális vágyakkal van összekötve (ugye még az irodalmat is megihlette). Ez a bon-bon is biztosan jobban eladható, ha találsz mellé például egy elegánsan, vagy szexin csábító mozzanatot, testrészt vagy bármi mást, amire rá lehet helyezni, ami fölé emelhető és az amúgy "édes vágyakhoz" jól köthető, sőt, még annál is többet ad... Pl. ajkak, fogak közé fogva, izzó tánc, vagy testkontakt közé zárva,vagy izgalmasabb, de még általában elfogadható testrészre helyezve: pl. köldökre... satöbbi... (Természetesen vannak ennél merészebb, pikánsabb megközelítések is.)
Persze piszok nehéz dolog itt az eredetiség, mert nagyon komoly szakemberek agyalnak az ötleteken...

Tehát a fotód szép, korrekt szerintem, de ezt a bon-bont én nem a fotód miatt szeretném megenni, hanem mert elolvastam a címét, és beindít gondolatilag maga a cím, és felismertem, hogy vettem már ilyet. De ha nem ismerném, csak azt tudnám, hogy a fotón a fények élesek, szúrnak, a megjelenés fémes. Kell ismernem ezt a dolgot ahhoz, hogy tudjam, hogy finom...

Üdv. István

Reklámnak tökéletes: Hol egy bonbon? Nem mellesleg képnek is. :-)

Új hozzászólás