Félig önportré, félig szorgalmi és egy kis ötlet, az ofőnek, hogy kiokíthatná az osztályt a különböző kameraállások dramaturgiai hatásairól :)

Kedves Tamás, nagyon jó, hogy a mozgóflmes részen dolgozol, jó a beállítás, azért két disznó a film, miközben jók a gyorsítások, jók a helyzetek, mert a 3 perces anyag valójában egy msáfél perces történetet tartalmaz és nincs erőteles slusszpoén. Én azért adnék pluszban egy disznót, mert a werkfotó a többiek számára is nagyon jól mutatja, hogy milyen egyszerű ötlettel kreatív, különleges helyzeteket, beállításokat lehet elérni, tehát összesen mégis megvan a 3 disznó, de nem a film miatt, hanem a werkkel együtt. Várjuk a többit. (-szőke-) értékelés:

Hozzászólások

További jó munkát és szép napot! :)

Viktor, Nekem is van hozzá speciális csupaszítóm, kezdetben használtam is, de sokkal macerásabb és lassabb vele dolgozni. Ráadásul az oldalvágó mindenképp kell, mert egy eret ki kell, hogy vágjak.. akkor meg már mindegy. Mostanában már 100-ból egyet, max kettőt szoktam elcseszni.... tudod, a rutin :))))

Gratulálok!!
Minap nekem egy olyan dologgal kellet szembesülnöm,hogy az egyik macskánk(17 macskánk van összesen!) elrágta a hangfal vezetékét. Házilag megcsináltam...
Csupaszító!!
Otthon van egy frankó csupaszítóm. Több kábelméretre! Te tudod milyen vékony egy kis hangfal vezetéke? Gond nélkül le tudtam csupaszítani, a vezetéket. Nem kellene Neked is beszerezned egy ilyent?

András: Köszönöm szépen
Lacipapa: Csak a főnököm meg ne lássa... :)

Tamás! Most lebuktál - a biztonsági kamera minden mozdulatodat rögzitett !!

Ági, köszi, most adtál egy jó ötletet :)
Időt adhatna még valaki, hogy meg is tudjam valósítani

Tamás, nagyon klassz, tetszett, ahol kellett, ott felgyorsultál, közben a fontos dolgok elhangzottak, a kamera fixen, most már tudom, hogy a keresztbefont kar - az Te vagy, és Mission Impossible - és én hozzátettem gondolatban, hogy lebegsz a szobában.

Nem is nézek ki..... :)
Na jó talán vagy 2x
Ne felejtsd el, hogy az LCD a képernyő bal oldalán van, tehát akkor néznék ki, ha "lefelé" mozogna a szemem. Szerintem Te nem azt látod. Oldalra nem tudom miért nézegetek... Biztos gyári hiba :D
Köszi szépen
Márti, megnéztem, pont ilyenre gondoltam

Direkt visszakerestem az első szavaidat, jól emlékeztem. "14 évnyi filmezés". Átgondolt film, szöveg, és mozdulatok, hatékony nézőpont, finom eszközök (amikre az ember azt mondja: "hát persze", pedig nem annyira persze, mint a gyorsítások és a zene hangereje). Nekem tetszett. Egyetlen zavaró pont, hogy sokszor kinéztél a kamera visszafordított LCD-jére.

visszakötözködés:az ofő lyesmi videókkal nyitotta meg az iskolát, nézd meg például a titkárságot bemutató filmet. De persze csinálhatna még ilyesmiket is:)

Új hozzászólás