köz
Ha már épület, akkor előkapartam az archivumból, mert ezt szeretem.

Szorgalmira küldted, de mivel van ilyen leckénk, így áttettük oda, viszont leckeként azt a mélységet nem érezzük, amit közvetíteni lehetne ezzel a képpel. Van két épület, ami alaphangon rendben is van, de van egy sikátor vagy rézsü a két épület között, ami igazából a fontosabb üzenethordozó lehetne, viszont ebből a gépállásból ez nem érzékelhető, ez a fentről való lenézés nem ad lehetőséget arra, hogy belehelyezkedjünk a helyzetbe. Ez a kis út kifut a fákhoz, előtte egy út lehet, és ez is használható lett volna arra, hogy az is megjelenjen, ami végtére is azt érzékeltethetné, hogy mi köze van az alkotónak ehhez a két épülethez és a köztük lévő úthoz. Most ez nem történik meg, a fentről fotózás egyben kívülállás is marad. Lehet azt mondani, hogy gyerekkorom emlékei, mert itt nőttem föl, de ha ezt akarjuk ábrázolni, akkor személyes lehetne, ha lenn lennénk a földön. A kérdés megint a vállalás, hogy a két tető ritmusa és az ott történő helyzet a fontos, vagy az út, vagy a rézsü, vagy micsoda. (szőke)
értékelés:

Hozzászólások

:) amikor másról beszél(sz), mint ami a kérdés, szóval most az mellékes, hogy hova soroljuk, a fő kérdés, hogy az az érzés, ami benned volt, vagy amit kiváltott, az hogy kerül rá, hogy érezhessük mi is.

Oké,értem én, de azért nem akartam leckének küldeni, mert nem üti meg azt a szintet, ezt csak úgy elkattintottam, és visszaad számomra egy érzést, ami akkor volt. Amolyan nosztalgia. De megfogadtam a tanácsokat és el is raktározom az agyam egyik polcán. Azon gondolkodom, hogy mikor szoktad alkalmazni ezt a megszólítást, hogy "Papa" :)

Papa, nem ez az első olyan, ami úgymond konzerv, viszont van ilyen lecke és amikor küldted is volt - ezért tettük abba. Tehetem ahova akarom, attól még a helyzet a képpel nem változik.

Lehet, hogy ez épített környezet, de nem arra készítettem a képet, szóval ez szorgalmi. Amikor ezt a képet készítettem azt sem tudtam, hogy van Estiskola.

Ezzel a képpel tök érdekeset lehet játszani.
Ha az egér görgőjével hozom be a képernyőre felülről lefelé, billen egyet a kép.

Én bénáztam el, piszkozatban maradt.

Hökk... én sem emlékszem rá, hogy láttam volna.

Az lehet, hogy ez a kép eddig nem látszott?

Új hozzászólás