Különös éjszaka
Különös éjszaka
Különös éjszaka
Különös éjszaka
Különös éjszaka
Különös éjszaka
Különös éjszaka

Beszéltünk már arról, hogy a riport, riportázs az egy képsor, egy képszekvencia, egy történetet próbál elmesélni, mert eleinte érkeztek olyan megoldások, amik egy képből próbálták a riportot kihozni, de hát az inkább illusztrációnak volt mondható. Itt a Vera a feladatot a saját maga értelmezésében, és a maga környezetében dolgozva próbálja meg megoldani, és egy hét képből álló sorozatot látunk itt. A kis báránynak és a másik nagy muszmusznak a történetét látjuk itt – ezeknek az állatoknak a pontos állattani besorolását ne várjátok tőlem, ezt majd a Vera megmondja, hogy milyen állat. Vegyük úgy, hogy a kisbárány és a nagy alpakka vagy mi története, kapcsolódása. Ez a kis állat, amin valami ruha is van, ez láthatólag nem a nagy állathoz tartozik, tehát a kettejük kommunikációja hordozza ezt a drámai történetet. Az első kép ennek az indítása, aztán a konfliktus kialakulását látjuk a második képen, aztán erre születik valamilyen mentőakció az ember részéről, aki ezt a kis barikát úgymond megmenti, kimenti ebből a történetből. Ööö... eddig ez a képsorozat tökéletesen értelmezhető számomra, és egy nagyon rendben lévő riportázs a kisbárány megmentése című természetfilmből, de számomra van egy kérdés, és ez az utolsó kép, és szeretném is megkérdezni a Verát, hogy ez hogyan zárult ez a történet, mert az utolsó képen ugyanezt az állatmumust látjuk feltűnni a kisbárány körül, tehát akkor most ez egy sikertelen mentési kísérlet volt? Ez a kérdés felmerül bennem, de a három disznót megadom rá, mert egy abszolút vállalható képsor, ha ettől a bicsaklástól a végén eltekintek. (hegyi)
értékelés:

Hozzászólások

ZSOLT EZ A KISALPACCA MEG A MAMÁJA, A KISALPACCA (KRIA) EGY ÓRÁJA SZÜLETETT MEG ÉS JÖTT A BÁCSI ÉS MEGMOSTA ÉS MEGMELEGíTETTE ÉS LEMÉRTE AZTÁN VISSZAADTA AZ AGGÓDÓ MAMÁJÁNAK! ÁÁÁÁ!!!!!

MILYEN BIRKA???!!!!

Verus, ez vmi csodálatos. megfigyeltem vagyis felkeltette a figyelmemet, hogy amikor ilyen sorozatokat készítes, van bnne vmi meseszerűség még régről, mikor istenek születnek. és tele van misztikummal, nemtudom hogyan csinálod, talán egyszerűen szívből és ez olyan jó. jóságos. kár, hogy a netem miatt ilyen rossza a felbontás de ettől nem élvezhetelen annyira, hogy a legfőbb dolgok átjöjjenek. amikor az első képen megjelenik az a barika, olyan mint egy chagall festmény. szépséges

Nem értem pontosan a történetet, de az egész sorozat hangulata tetszik!
A Pixar stúdiónak van valamelyik egész estés filmje előtt egy rövid, poénos tanmeséje egy kis bárányról akit megnyírnak. Az jut eszembe mikor ránézek a képekre. :)

hinnye
ez egy nagyon szerethető sorozat (bár nekem van egy ilyen bemozdulós/bemozdítós perverzióm:)

Kisláma kalandjai az Ufómacskával és az Idegenekkel. De túlélte! :-)

Új hozzászólás