Kulturális Filmek Fesztiválja 2018

Augusztus 25 -én került megrendezésre lakóhelyemen a Kulturális Filmek Fesztiválja 2018 nevű esemény, melynek egyik fotósa voltam. A rendezvény egyik mozzanata, amikor a résztvevők együtt lesétálnak Kölcsey Ferenc síremlékéhez és megkoszorúzzák azt. Ennek a sétának egyik pillanatát ábrázolja a kép. Technika: 1/80 sec záridő, ISO 400, f/7.1 -es rekesz, 18 mm -es gyújtótáv, fényképezőgép kézben.

A kép alapvetően jó, nincs vele semmi problémám, de önmagában nem képes ábrázolni egy helyzetet, ha képekkel akarod elmondani, amit leírtál, akkor ennek sorozatnak kell lennie. Most azt látni, hogy egy temetőben egy csoport sétál és koszorúkat visznek, de hogy ez hol van és hova mennek, az nem derül ki. Persze lehet egy képpel is, ha megvan a sírhely, ott készíteni a képet, hogy látszódjon az esemény is, és az is, hogy ez kinek a sírja, de nem könnyű, hogy meglegyen a pillanat. (hegyi)
értékelés:

Hozzászólások

egyszerre egyet lehet feltölteni - így az a jó, ha megcsinálod a képeket, elnevezed, ahogy kell a file-okat, tudod, a végén az _1_2_3 és zippeled. és úgy tolod fel.

Köszönöm az elemzést! Szerettem volna feltölteni több képet a rendezvény ezen részéből amíg lesétálunk a Kölcsey síremlékhez, de sehogy nem engedett egyszerre több képet kijelölni feltöltéskor, így végül csak azt az egyet töltöttem fel közülük amelyik a legjobban tetszett.

Új hozzászólás