kutyaházőrző

kutyaházőrző

Gordon nagyon jó modell volt. Pontosan azt tette amire kértem, a bal oldali kép esetében arra, hogy még kis ideig maradjon úgy ... kb húsz percig fotózgattam, ő olyan ötpercenként megunta, felállt, de mikor megkértem, hogy még egy pici időt kérek, akkor visszaült szépen ... a jobb oldalinál annyit kértem tőle, hogy jöjjön és nyalja meg a mancsomat.

Dani, az a helyzet, hogy az ötleteid mindig érdekesek, és első blikkre tetszik is, de azért az idő próbáját akkor állná ki ez, ha nem csak az ötlet lenne rendben, hanem a képisége is. Máshogy kérdezem: ha ezt neked kell megrajzolni, tuti, hogy ennyi felesleges képemelet is rárajzolsz? És ha rajzolsz is rá hangulatfestő dolgokat, mint a kötélen a ruha, valóban nem kell azt befejezni? Bevallom, engem ez bosszant, úgy kábé, mintha egy mix hangereje nem lenne összerakva, egyik szám hangos, másik halkabb, közben odakenve a zajok, de csak úgy, ahogy épp puffan, na, hát én így vagyok képileg ezzel, hogy a skicc oké, de azért ez megérne annyit, hogy gondosabban komponálva is elkészüljön. Ugye csinálsz belőle javított kiadást is? (hegyi)

Hozzászólások

Ha van fotóalapanyag, van papír, rajzeszköz, meg tudnád. hmm?

ez a kép 2010 ben készült ... még abban az évben "sajnos" gordon el is szökött a portáról ... esélyem sincs

Értem, akkor máshogy másból, őt meg tessék feldolgozni.

semmiféle "javított verzió" ebből nem lesz ... sajnos

köszönöm szépen ... tényleg ez nagyon nagy szó (tőled), nagyon jól esik
:)

Már elsőre nagyon szeretem az egészet. Ez úgy kettő kép, hogy egy, itt-ott folytatódik, és mégsem a lomós sokszorozás marad, más rajz, a "modell" is másutt, másként, és láthatóan más fotó... de nem is érdemes erről elmélkednem, tényleg úgy ahogy van, nagyon szeretem ezt a fotót... persze nem nehéz, annyi szeretet jön át róla nekem... a nyomoktól a lemenő sugarakig... Hónap fotó, év fotó, és az összes pályázat nyertese :))) Dani, le a kalappal!

Új hozzászólás