Lacipapa 2
Íme a konyha, amit Ofőbácsi kért és hozzácsaptam a konyhamalacot, én már csak ilyen vagyok!

Kedves Lacipapa! Két részből áll a leckeképed, válasszuk külön. Szép a konyhád, de nem él. Élet kell bele. Egy virág az asztalra, egy kutya a konyhaszekrényre, egy pohár bor, vagy bármi, ami az élet jelét mutatja. Állványról fényképeztél, mégis a horizont nem egyenes, dőlnek a falak, az ajtó. Állítsd a kamerát egyenesbe, úgy készíts képet, ez nagyon fontos dolog. Lehet dőlt horizonttal is dolgozni, de csak akkor, ha van indok rá. Itt nincs.
A másik a portréd. Szintén dől a kép, és nem figyeltél arra, mit látsz a keresőben. Minden részlet számít. A fél kilincs is. Sajnos Lacipapa, ezt a leckét összecsaptad. Azt javasolnám, hogy lassabb léptekkel haladj, figyelj jobban arra, mi lesz a képen. Következő házi feladatod a portré, csinálj magadról portrét, de ne tükörből. (szőke)

Hozzászólások

57
Értékelem!

Igazad van Ofőbácsi ! Ezt a két képet tényleg összecsaptam. Nincs mit magyarázkodnom. Megjegyzést csak az osztálytársak okulására írok. A felső képet két fotóból szerkesztettem, mert nincs nagylátószögű lencsém, ezért ferdék hátúl a falak. Azért egy pici "élet" is látszik, -jobbra fent a levelek- élőlények. Az önfotóm pedig, öreg, homályos tükörből lett ilyen randa, de tényleg elkapkodtam, én ki sem raktam volna. Azért a rosszból is lehet okulni, ha tanúlni nem is.

Új hozzászólás