kockásodás

kockásodás előzmények

kockásodás

Kockásodás

Egy kicsit megpróbáltam a kockáimhoz hasonlítani, majdnem sikerült.

Kedves Lacipapa! Most tudtam megnézni Kockásodás című szorgalmid, és rögtön az elején szeretném tisztázni, hogy tudd, ez egy 3 citromdisznós házi feladat. És ezt most a többiek számára is szeretném mondani, hogy nagyon boldog vagyok, hogy Lacipapa folyamatosan dolgozik, korrigál, elemez. Én azt látom, hogy nagy fejlődésen megy keresztül (ilyen értelemben fiatal léleknek tűnik, tehát szeret játszani) és ez nagyon fontos. A Pedelussal végignéztük mind a három fotót, amely ehhez a feladathoz lett küldve és nagyon jól látható a szemléleti változás, amely a Pedellus és Lacipapa közötti párbeszédből jött létre. És ezért az volt a javaslatom, hogy mind a három képet rakjuk fel, hogy a munkamódszert és a fejlődést mások is követhessék - hogyan változik a kép, a szemlélet. Ami még erősíti a 3 disznós döntést, hogy a kép önálló alkotásként is működik, nem csak egy közösségi munka részeként. Gratulálunk. (szöke)
étékelés:

Hozzászólások

Már-már zavarbaejtő ennyi dicséret (ami jólesik), de ez csupán egy apró lépés a hal(l)hatatlanság felé !? Tudjátok ez a kép is úgy készült, mint a NAGYOKé; így sikerült.

Lacipapa,

nagyon szép lett, ahogy leveszi a szemüvegét és az "tejüveggé" válik. Szeretnék erre egy válaszfotót küldeni.

Üdvözlettel:

Ági a hintaló

Azért nekem tetszik a Lacipapa eredeti ötlete is, amikor azt játssza, hogy mintha megfogná a képet itt az előtérben, miközben a kép valójában mögötte, a falon van.
És ez nekem azért tetszik, mert a mozaikja is ilyen térhatás játék, olyan Vasarelys.
Viszont a fények tényleg nem voltak ott megoldva, ebben egyetértek én is.

Nekem hirtelen Tau bácsi jutott az eszembe, aki csak megbökte a kalapja peremét, és huss.. (azt hiszem elszállt, vagy valami ilyesmi)
Persze itt most a kalap az hiányzik, de a mozdulat az olyan!:)
http://gportal.hu/picview.php?prt=260311...

ez egészen jó lett, Lacipapa

Új hozzászólás