Lakosság

(mentés másként)

Balázs, az a helyzet, hogy én ezt a képet nem nagyon értem. Tudom, hogy divat, hogy csonkolt, töredezett világot ábrázolunk azzal, hogy csak a kép széleihez vannak belógva részek, és ebből majd a néző maga rakja össze azt, hogy mit lát. De ettől még, ha ennyire dekomponálunk, akkor is érzékeltetni kell valahogy azt, hogy mit akarunk ábrázolni, még egy ilyen szétesett világban is létre kell hozni súlypontokat. Most a súlypont abszolút a villanyvezetéken van. Tényleg ezt akartad előtérbe helyezni? Mert ha nem, akkor fentről másfél ujjnyit lehet vágni, pontosabban annyit lehetett volna mozdítani a fényképezőgépen, több kerül bele a házból, akkor már ez a kibillent világ értelmezhetőbb lenne. (hegyi)

Hozzászólások

Azt gondolom, hogy itt a nézőpont kérdése van hangsúlyozva, hiszen minden a vezetékekhez van viszonyítva, azok osztják fel a teret, szinte a legjelentéktelenebb elemek lennének minden más esetben.

Szia, köszönöm a nézést és az írást.
A házban lakik a lakosság (egy része), innen a cím, és talán ez megmagyarázza azt is, hogy kell-e a ház. Bár így, hogy egymást magyarázzák, valóban mindkettő kihagyható lenne, ám akkor ez nem ez a kép volna, hanem az.

A címet nem értem. Érdekes jó húzású kép. Azt nem tudom még eldönteni a ház jó-e, vagy zavaró.

Új hozzászólás