lamp

lamp

Azt gondolom, hogy ez egy nagyon jó formajáték – de itt most a technika ellened dolgozik. Ezt én inkább egy vázlatnak tekintem. Ebben ez a fajta digitális technika, Polaroid utánzat, fényképezőgépes megoldás túl sokat roncsol azon, amit látnunk kéne. Akkor tudná ez a kép 100% kifutni a maga lehetőségeit, ha ez a kép technikai minőségében is meglenne és nem csak a formákban. Most ez egy jegyzet nekem, úgyhogy remélem maga ez a tárgy még megvan, remélem hogy ezt még viszonylag könnyen meg tudod ismételni, mert én most azt kérném, hogy ebből egy nem fényképezőgéppel készített verziót kaphassunk. (hegyi)

Hozzászólások

Remek kompozíció, nekem nagyon tetszik! Ez az absztrahált valóság filozofikus bolyongásra éppen úgy alkalmas, mint konkrétumában élvezhető attrakcióra.

Kedves Bara!
Engem zavar, hogy a kép jobb oldala le lett vágva (nem lett fotózva? direkt?) illetve a kicsit "zizis" háttér. Szerény véleményem szerint egy kicsit távolabbról, kicsit más szögből ez egy igen jó kép lenne. Így is tetszik a hangulat, de az előbb felsorolt dolgok miatt számomra nem az igazi az összkép.
Legjobbakat!

tomi

Új hozzászólás