Lámpa

Lámpa

Tetszik az a színvilág és forma, amit Eszter mutat, amivel nehezebben barátkozom meg, az az alsó gépállás, nem igazán értem, miért volt rá szükség. Elképzeléseim vannak - buliban vagyunk és nehezen állunk fel, mert beszorítottak a sarokba, vagy alul valami randaság van, amit nem akarunk mutatni, szóval sok minden lehet, de igazából emiatt most a bal felső része a képnek furán alakul. A történet így is érthető, de az a helyzet, hogy a belső világ és a külső fal között most olyan nagy a kontraszt, amit nehezen tud az ember átfogni, értelmezni, hogy miért is alakul így. El tudnám képzelni egy tágabb kivágásban persze, de akkor kellene a környezetből több. Szóval ha nem nagy a kérés és megoldható, jó lenne még ezzel foglalkozni, megérné. (hegyi)

Hozzászólások

1
Értékelem!

Hétfő esti Naplómnak ajánlóképet tőled választottam, Eszter! Köszi!

27
Értékelem!

Kedves Eszter, nem gondoltam, hogy felmerült volna, azt szerettem volna elmondani, amit nekem indított el a fotó. :) Tehát ez belőlem fakad.

34
Értékelem!

Köszönöm, hogy megosztottak velem/velünk a benyomást, nekm ezek egyike sem merült fel.

35
Értékelem!

Kedves Eszter!
Először az jutott eszembe, hogy picit magasnak érzem ezt a lámpát ehhez a falüreghez. Ez csak egy spontán érzés, mindenféle megalapozottság nélkül. Majd a bevilágított fal hússzerű tömegét érzem, amely komoly érzelmi hatással van rám. Valahogy nagyon nyugtalanít. A lámpa dölése bizonytalanságot sugall. Tehát mindenképpen érzést fejt ki rám a fotó. Látom, fény és árnyék a témakör, abban pedig, úgy sejtem a drámai hatások természetes elemek. Ez a szűk-ség, a bizonytalanság, a hússzín mind drámaian hatnak rám. Egy lázálom jut róla az eszembe.
Üdv. István

34
Értékelem!

Már át is tettem. :) Néztem is, hogy jujj, mit fogok mondani hogy csendélet legyen. :)

30
Értékelem!

Zsolt! Ezek szerint elírtam a lecke számát? Eredetileg fény és árnyék leckére szántam...

Új hozzászólás