Lámpák és lépcsők

Ez egy nagyon jól megfogott enteriőr, egészen finom és jó egyensúlyú, ahogy a teret és az abban lévő térelemeket, tárgyakat ábrázolod. Ha ennyi lenne, három csillag. De vannak emberek a képen, és ha már vannak, ami kikerülhető lett volna, ha hosszút exponálsz állványról, szóval ha vannak emberek, akkor több türelem kell kivárni a megfelelő pillanatot, avagy instruálni kell, vagy megkérni ismerőst, családot, havert, hogy segítsen. Ugyanis a bordó pulcsis pasi fején a lámpa, ketten a sötétben oldalt beszélgetnek, ezek így zajok, képhibák, megzavarják a tér rendjét. Ha ember, akkor az jöjjön le a lépcsőn, ott kell akkor kompozícióba rakni, valahová a felső ív aljára a pihenő fölé pár lépcsővel, de akár a pihenőhöz, mert ott akkor az ember mint arányító térelem szerepel, ami szintén jó irány lehet, hogy érzékelhessük, mi mekkora. (hegyi)
értékelés:

Hozzászólások

18
Értékelem!

Köszönöm szépen az elemzést Zsolt, a hibák valóban sokat rontanak e belső tér megjelenítésén, igyekszem még jobban koncentrálni, hogy ne ismétlődjenek.

17
Értékelem!

Szia, nekem kicsit elviszi a figyelmemet a lenti ajtó és a fickó.

15
Értékelem!

Csaba, négyzetesben is szűknek találtam, ha gondolod küldd át, hogyan látod, köszi.

16
Értékelem!

Szia! Én ezt függőlegesre vágtam, a lépcsők a lámpákkal. A jobb széle így leesik az eredeti képnek, ami nem is baj. Szerintem érdemes kipróbálni.

Új hozzászólás