land art

land art

2010 ben készített land art munkámat láthatjátok. mielőtt megkapnám, hogy picit régi a téma szólok, hogy miközben tapostam a sarat erősen eszemben volt hogy beküldöm talp leckére, de csak most szántam rá magam, hogy az interneten megjelentessem.

Le a kalappal Dani előtt, egy biztos, türelme az van. Azok a kis tipegések, mint veréb lábacskák fantasztikusan izgalmasak és szerethetőek. Valószínű, hogy ez a grafikai pályájának egy korábbi szakaszából lehet, olyan érdekes gyerekmeseszerű ez a lábnyomábrázolás, de én ezt abszolút el tudom fogadni. Remélem, hogy készült olyan is, ahol látjuk magát az alkotót is, nem csak az alkotást. Valamennyit én őbelőle most hiányolok, de fene tudja, lehet, hogy ez csak az én problémám. Nekem megvan a 3 csillagos leckemegoldás Dani, köszönöm! (hegyi)
értékelés:    

Hozzászólások

59
Értékelem!

Szia Dani ismét! Ma (2014.03.10) este 8 órától kezdődő rádióadásunkhoz ezt a képet választottuk, a latin-amerikai indiánokról és a Nazca-vonalakról is lesz szó benne. Nagyon jó lesz, jó hallgatást :)

54
Értékelem!

Ági köszönöm szépen! úgy látom ez a srác se unatkozik sokat.
:)

64
Értékelem!

Heló Dani! Ezt találtam, és rád és erre a képre gondoltam: http://www.viralnova.com/beach-art/

38
Értékelem!

Nagyszerű munka és a megörökítése is tetszik. Még a Parlamentet becsomagolhatnád, de úgy hogy a képviselők benne vannak.

61
Értékelem!

János nem volt olyan nagy munka kb egy-másfél óra alatt végeztem velük. plusz a felmenni az expóhelyre megnézni onnan, majd lemenni és kijavítgatni kb még fél óra volt. Gábor énnekem ez így feszesre véve volt jó, készítettem persze másféle képeket is(kb 30-40-et), ez lett az amit viszont akartam látni ... amúgymeg viszonyításügyben: szerintem pont elég a többi emberi lábnyom, de ha nagyon akarom van a bal felső lábnyom melett/felett egy sörösdoboz (rettentősok szemetet dobtam ki a képből a közeli kukába)

53
Értékelem!

Szerintem az benne a jó, hogy nincs mihez-képest meg kapaszkodó.
Viszont nekem fent egy centivel sok, lent meg éppannyi hibádzik. Fent azért sok, mert ott már valahogy színt/minőséget vált a talja, kifut a képből a téma. Lent meg jobb lenne, ha nem lenne ennyire kiszorítva a téma. Talán. Szerintem.

57
Értékelem!

Nazca vonalak, mi? Kézzel, emberek, mi?

53
Értékelem!

Az komoly, szép munka lehetett ezt kitaposni. :) Annyit jegyeznék meg, hogy nekem a mihez-képest hiányzik. Úgy értem, hogy kellene valami kapaszkodó, hogy irány, méret helyre jöjjön bennem. Persze, mondom ezt én.

Új hozzászólás