Lebegés

Azt szeretném mondani, hogy ez az, ez az a Bara-i titok, amely azt bizonyítja, hogy Bara nagyon is képes világcsúcsokat létrehozni, a maga kategóriáiban és van, amikor időnként pont a tehetsége által kisujjból rázza ki a történeteket. Én ezt egy nagyon jó képnek tartom. Attól szürreális, mert ő meglátja a reális, valódi világban a szürreálisat és mindezt számunka egy nagyon jó megfigyelőfotósként tálalja is ezt és ráadásul még ez át is van szűrve a Bara-i dizőzön, azon az üzeneten, amelyben ott Marlene Dietrich-i tekintélyt parancsolás. (szőke)
értékelés:

Hozzászólások

19
Értékelem!

Lebegő kertek című rádióműsoromhoz ezt a képedet választottam illusztrációnak.

23
Értékelem!
17
Értékelem!

:D:D:D teleportálom :)

17
Értékelem!

Naná, hogy nem!!! Mert teleportálod magad, amig odaérnek! :)

22
Értékelem!

de csak jönnek , elvinni nem tudnak :P

21
Értékelem!

Nem tudom miről van, szó, de egy biztos: azok lent ott kettem Baráért jönnek. Ott a pisztoly a kezükben. Reszketés!!! :)

17
Értékelem!

Nagyon tetszik az ötlet, de - gondolom a képszerkesztési technikából adódik - feleslegesnek érzem, a jobb oldali "szellemalakot", és zavar egy picit, hogy ennek a lámpaburának(?) a jobb felső csücskét és a kép bal oldalát megvágja egy-egy vonal, ami gondolom a másik képből látszik. Azt nem tudom, és szeretném kérdezni, hogy ennek a másik, jobb oldali alaknak is volt valami-e szerepe a kompozícióban?

20
Értékelem!
18
Értékelem!
20
Értékelem!

Parádés, gratulálok!

20
Értékelem!

Nagyon finoman szerkesztett, príma kép. Jobb oldalt talán kicsit sok. Viszont az nagyon jó, hogy lent jönnek azok ott ketten.

18
Értékelem!

Tiszta parajelenség, szellem szerű, jól néz ki.

19
Értékelem!

köszike:) Anasztázia:) lent közeledik Raszputyin és társa:P

24
Értékelem!

Nagyon tetszik, ötletes kép. Az Anastasia mese jut róla eszembe.

Új hozzászólás