Lebegés

Azt szeretném mondani, hogy ez az, ez az a Bara-i titok, amely azt bizonyítja, hogy Bara nagyon is képes világcsúcsokat létrehozni, a maga kategóriáiban és van, amikor időnként pont a tehetsége által kisujjból rázza ki a történeteket. Én ezt egy nagyon jó képnek tartom. Attól szürreális, mert ő meglátja a reális, valódi világban a szürreálisat és mindezt számunka egy nagyon jó megfigyelőfotósként tálalja is ezt és ráadásul még ez át is van szűrve a Bara-i dizőzön, azon az üzeneten, amelyben ott Marlene Dietrich-i tekintélyt parancsolás. (szőke)
értékelés:

Hozzászólások

Lebegő kertek című rádióműsoromhoz ezt a képedet választottam illusztrációnak.

:D:D:D teleportálom :)

Naná, hogy nem!!! Mert teleportálod magad, amig odaérnek! :)

de csak jönnek , elvinni nem tudnak :P

Nem tudom miről van, szó, de egy biztos: azok lent ott kettem Baráért jönnek. Ott a pisztoly a kezükben. Reszketés!!! :)

Nagyon tetszik az ötlet, de - gondolom a képszerkesztési technikából adódik - feleslegesnek érzem, a jobb oldali "szellemalakot", és zavar egy picit, hogy ennek a lámpaburának(?) a jobb felső csücskét és a kép bal oldalát megvágja egy-egy vonal, ami gondolom a másik képből látszik. Azt nem tudom, és szeretném kérdezni, hogy ennek a másik, jobb oldali alaknak is volt valami-e szerepe a kompozícióban?

Parádés, gratulálok!

Nagyon finoman szerkesztett, príma kép. Jobb oldalt talán kicsit sok. Viszont az nagyon jó, hogy lent jönnek azok ott ketten.

Tiszta parajelenség, szellem szerű, jól néz ki.

köszike:) Anasztázia:) lent közeledik Raszputyin és társa:P

Nagyon tetszik, ötletes kép. Az Anastasia mese jut róla eszembe.

Új hozzászólás