Lenyomatok

Zsófi, elmondom, mi a bajom a képpel, ami javarészt mondhatóan egyéni problémám, bár, fene tudja, majd eldöntöd. Nem tudok mit kezdeni azzal, ha a 3:2 vagy a 4:3 képaránytól nagyon eltérő fotót látok, mindig az az érzésem, hogy a készítő nem tudott mit kezdeni a kompozícióval és ezért vágta körbe kisollóval az egészet. Nem voltam ott a helyszínen, nem tudom, mi volt, de szerintem bárhogy is volt, a földből és a falból is lehetett volna többet adni lenn és fenn. Vagy vágni oldalról. Miért kell ez az elnyújtott képarány? A másik, hogy ha jól látom, van egy ajtószerű áttörés, ami mögött is grafika van. Ez lehet izgalmas, de akkor ezt valahogy érzékeltetni kell azzal, hogy a teret szabdalod, és odakomponálsz valakit például a másik térbe. Persze, könnyű mondani, ha nem járt épp arra senki rajtad kívül. Ilyenkor jöhet jól az állvány és az időzítő, hogy át tudj oda szaladni, vagy egy barát, aki beáll neked oda valahogy. Szóval szívem szerint ezt úgy adnám vissza ismétlésre, hogy ezzel a térrel, mint egy színpaddal, kezdj valamit. Már ha megoldható. (hegyi)

Hozzászólások

Köszönöm az elemzést. Az én véleményem az, hogy nincs bajom a hosszúkás képpel. Nekem így tetszett. Jogos, hogy oldalról vághattam volna még belőle.
Ismételni nem tudom, oda visszajutni... hát. Meg már nem is így néz ki, sajnos lefestették.

Köszönöm a meglátásokat. Tényleg lehet jobb lett volna úgy megvágni. Mondanivalója valóban nincs, csak tetszett a hely.

Szeretem a graffitis képeket,.. talán az ajtót még elmozdítottam volna balra egy kicsit úgy, hogy a kép bal oldalán közvetlenül az A-betű előtti részt levágtam volna. Tetszik a "kép a képben" az ajtó megett,.. klasszak a színek, mondanivalót nem látok benne, de a vonalak a színek összességében érdekesek, emiatt meg kellett csinálni a képet, ezt átérzem. Jó meglátás szerintem! Üdv! Oldman

Új hozzászólás