Lépcsőn mozgók

Lépcsőn mozgók

Feri, ez a kép nincsen kész. Azért nincsen kész, mert több vele a probléma, mint a megoldás. Egyrészt nem jó pillanatban exponáltál, mert legalább egy vagy két másodperccel később exponáltál, mint az optimális lett volna. Kifutnak a képből a figurák és ezt a kifutást nem hozza vissza másik oldalon semmi, mert a táskás fickó is már két lépcsővel feljebb van, mint kellene. A másik a tónusprobléma, kiégett részek vannak a további lépcsőkkel vagy a további figurákkal, amit korrigálni kellett volna és a belső rész az meg túl sötét. Én azt gondolom, hogy valahová a kettő közé kell belőni az expozíciót, nyilvánvaló, hogy ez nem egy egyszerű helyzet ekkora nagy fénykülönbségnél, ezért nem is vagyok benne biztos, hogy ezt az üzenetet, amit itt látunk, ebben a fényviszonyban kell megcsinálni. Látod, ehhez a képhez jobb lett volna az a fajta esős-borongós idő, ami a galambos képnél jelen volt, mert kisebb lenne a tónuskülönbség. (hegyi)

Hozzászólások

73
Értékelem!

Köszönöm az észrevételeket, mivel egy-egy a hozzászólók aránya, megint egyensúlyban a dolog, megjegyzéseitek nálam sokat nyomnak a latban.

53
Értékelem!

Erdekes ez, engem egyaltalan nem zavar, hogy a vilagos reszen is tudnek talalni embereket nyomokban, a lepcson pedig izgalmas ez az egyensuly-jatek a jobb oldali lepcso ket embere es a masik lepcso sotet tomege kozott.

80
Értékelem!

Engem kicsit zavar, hogy nincs meg az egyensúly, mármint emberek száma, a lépcső dőlése, meg, hogy a kiégett fehér részen is látok embert. Alapjába véve tetszik, és jó ötletnek tartom.

Új hozzászólás