Lepel nélkül

A kép két nagy egységből építkezik, a figura és az üres bútorok kapcsolatából. A berendezés élei, polcok, sarkok, perspektivikusan minden a szereplő felé tart. Mégis billen a kép - a jobb oldali részből többet kellene hagyni azért, mert a szekrény üressége, lakatlansága, vagyis az az élettér, amibe a szereplő bele van helyezve, nem arányos egymáshoz. De ez csak javaslat, hogy még izgalmasabb lenne, ha ezekből az üres szekrényekből több lenne a magányos betmen körül. (szőke)
értékelés:

Hozzászólások

Kedves Lacipapa! Köszönöm érdeklődésed! Eléggé kellemetlen élmény volt a baleset, ugyanis kerékpározás közben egy nálam sokkal erősebb autó hátulról nekem jött, én pedig repültem néhány métert. Szerencsére komolyabb bajom nem esett. A fáslis kép csak játék volt, már gyógyultan készült.

Örülök Gábor !
Már mint, hogy kigyógyultál a fásliból. Szörnyen megijedtem, komoly volt a baleset ?? Csak nem a briga volt a bűnös? A képeiden az öszinteséged tetszik.

Zsolt: Én is kissé sutának érzem így a képet, valószínüleg Andrásnak van igaza, amikor több szekrényt szeretne látni hősies figurám körül. Eredetileg ez egy tágasabb terű, a karcoktól a torzításig számos galádságon átesett fotónak indult, aztán gondoltam megszelidítem - ám ezzel talán többet áldoztam fel a képből, mint szükséges lett volna.

igen ez a homo biciGlikusz képe. :)
(érdekes vitánk volt Andrással, hogy most akkor túl balra, vagy túl jobbra húz a kép...)

Kedves Márti!

Valóban megszállott vagyok, ez nekem egyfajta menekülés a hétköznapok problémái elől - amikor a bringán ülök képes vagyok teljesen kikapcsolni, és megfeledkezni minden gondról. Lassan talán azért nem ártana életem más szeletkéit is megmutatni a képeken :)

Anna: A várban a nem kerékpáros ruhák rejtőznek.

A barna szekrény-vár zord őrzője. Mi van a várban?

Szia Gábor!
Én most olyan vicces kedvemben vagyok, úgyhogy előre is elnézést kérek, ha bolondságot írnék, de az jutott eszembe, hogy álidézet Gábor memoárjából:
Életemet átkerékpároztam, én bizony nem könyvből ismerem a világot! (bizonyítékként lásd fent, a Lepel nélkül című képet)

Szóval úgy sejtem, megszállott bicós lehetsz, minden képeden szerepet kap valami kerékpáros kellék (legalábbis én a ruhádat bicósnadrágnak és trikónak néztem) itt most érdekes kontrasztot ad a kinti sportruha a komolybarna szekrénnyel. Szerintem ettől van benne valami abszurd módon mókás.

Új hozzászólás