Levitációs harisnyák

Levitációs harisnyák

Feleségemmel Baján töltöttünk egy szép szombatot és nem lehetett kihagyni a reggeli piacot... A piac, élmény. Sok sok dolog találkozik, velünk, egymással. Többek között ezek a levitációs harisnyák is találkoztak velünk. Csak reménykedni tudok, hogy nem vádolnak ipari kémkedéssel majd, mikor betörnek az igazi, világi piacra!

Nekem nagyon tetszik ez a kép, van benne valami egészen extrém. A legszebb az egészben az, hogy ahogy látom, már fut rajtuk a szem némelyiken. Nem tudom, hogy aki megveszi, ilyenkor kér-e valami kedvezményt, vagy mit csinál, minden esetre eléggé érdekes, hogy a kiállítási darabok sem tökéletesek. Az egész egy őrült megfejtés, és valószínű, hogy maga a boltos ezzel mit sem törődött, ő azt szerette volna, hogy minél több termékét láthasd, de ebben a megfogalmazásban így most tényleg vicces. Három csillag megvan, és a leckemegoldás is, mert ezek azok a megfigyelések, amiket a Humor leckébe keresünk, ezek a finom viccek, amik esendőek, és ettől humorosak, nem a permanens, harsány humort keressük elsősorban, úgyhogy köszönöm, ez egy jó megoldás. (hegyi)
értékelés:    

Hozzászólások

59
Értékelem!

Köszönöm az értékelést! Finoman szólva is viccesek néha a piacok, a szituációk, a termékek, az eladói fogások.
Hogy a szemek felfutottak..., de némely példány sarka és ujjai körül úgy meg volt kopva, hogy az egér nem költözne bele, huzatosnak találná.

63
Értékelem!

"Puis ca, puis la, comme le vent varie,
A son plaisir sans cesser nous charrie"
:)

65
Értékelem!

Te jó ég, én teljesen a bal felső részre koncentráltam Zoltán vágást illető mondatánál, annak fényében is válaszoltam. Valóban a jobb oldal tetején kilóg a (ló)láb...
Na majd megnézem úgy vágva is. Köszönöm Mariann az értékelést, nélküled nem vettem volna ezt észre.

üdv,

47
Értékelem!

humor, horror, egyre megy, mindkét szónak or a vége :)
Először én is azt hittem, igazi lábak :D
A jobb szélen én is vágnék, de ez szubjektív. És Zsolt jól döntött, hogy átpakolta ebbe a leckébe.

56
Értékelem!

Köszönöm Zoltán, igen én is gondoltam már rá, hogy kivégzés is lehetne a címe :):)
Nem gondoltam ennél szűkebbet vágni, a háttérben lévő harisnyák feletti részlet, szerintem keretet ad a lenti térrel.. de fene tudja.
Köszi még egyszer

ps: most látom szorgalmiból átkerült humor háziba? :)

48
Értékelem!

Hangulatos nagyon, bár nekem inkább dermesztő horror illusztrációnak esett le elsőre... :) Ötletes. A vágás kicsit zavar szubjektíve, a jobb felső részen a harisnya feletti részletek elvisznek, helyből olyan, mintha a harisnyákra szűkítve jobb lenne, de nem vagyok benne biztos... :)

Új hozzászólás