lyány víz fiju víz

lyány víz fiju víz

Ez egy jó geg, örülök, Dani, hogy látlak, bár túl ritkán látlak. Abban nem vagyok teljesen biztos, hogy értem a szituációt, ez kb. olyan, hogy a csaj még elmentében hozzávágja a fiúhoz a vizet. Hogy mitől van ez, azt nem tudom, lehet, hogy itt valami harci helyzetnek a lebonyolítása van. Nem érzek drámát, inkább azt, hogy az a másik kettő nem elég a srácnak, neki kell még a harmadik is, és megkapta. A feszültség, a mozgalmasság megvan, a kompozícióval is abszolút egyetértek, nagyon attraktikus az egész. Hogy ez miért a Fény és árnyék leckébe került, azon kívül, hogy dől be a fény az ablakon, azon még kellene gondolkodnom. Most én ezt kettő csillagra értékelem, Dani, legfőképpen azért, mert itt sok mindent benne hagytál, mint kulcs, nem tudom teljesen jól kifejteni. Zárójeles, hogy az első leckét megcsinálhatnád... (hegyi)
értékelés:

Hozzászólások

56
Értékelem!

:) Igen, persze, csak azt szerettem volna elhebegni, hogy erősen képletes számomra ez a viszony, azaz a képi fény-árnyék jelenlétnél intenzívebb amit a lelkemben kelt... Nézd el kérlek a képi-képletes szójátékomat! :))

59
Értékelem!

azért képi elem is picit a fény árnyék viszonya ...
kettőt exponáltam, ez egy ilyen panoráma beállítás az én autómata masinámon, lehet nem láttatok még ilyesmit tőlem
:)

50
Értékelem!

Vicces is és vizuálisan is remek. Hányat exponáltál?

46
Értékelem!

Olyan véletlenszerűnek tűnik, de valahol meg kizárt... Ajtó ablak nyitva. Beágyazva. Érintetlen, vagy már összeágyazott... Víz? :)) A poén egyelőre nem esik le nekem, mintha enigmával lenne kódolva a fiju és a lyány között... Vicces a jelenet, de még nem értem. Talán később. És a fény és árnyék is mintha nem képi elem lenne itt, hanem képletes...

42
Értékelem!

Új hozzászólás