Macska az itatónál

A kép az új objektívemmel való ismerkedés / gyakorlás közben készült. Szerintem egész jól sikeredett, így első 10 -es leckés képnek beneveztem. A technikáról: ISO 200, f/3,5, 1/200 s zársebesség, 105 mm gyújtótáv.

Hozzászólások

0
Értékelem!

A földön hasaltam éppen salátaboglárkát próbáltam fényképezni amikor a macsek beugrott, így eléggé korlátozottak voltak a lehetőségeim komponálást illetően

0
Értékelem!

:) Nem kell photoshop, nem erre gondoltam, hanem ha a következőnél figyeled mi van a háttérben, és az mit rajzol majd a képre.

0
Értékelem!

Az én kit objektívekhez szokott szememnek nagyon új volt az élmény képminőség és autofocus sebesség szempontjából is :D Állványon, egy komolyabb fényképezővel még jobb enne szerintem. Az asztallap valójában a madáritatós edény pereme, egy ügyes photoshop mágus biztos tudna vele kezdeni valamit, én egyelőre az alap utómunka lépések gyakorlásánál tartok. Amint megérkezik az új háromlábúm ( a régi nem bírta el az objektív + fényképezőgép összeállítást) elkezdem végre vele a makrózást, lévén egy makró optikáról van szó.

0
Értékelem!

Tényleg szépen rajzol ez az objektív, minden kis szőrszál külön is látszik, a cica szeme külön szépség. Azt viszont picit sajnálom, hogy a másik szeme nincs meg a fotón, és hogy a háttérben az az asztallap(?) kontúr ilyen erős pont a fejénél.

Új hozzászólás