madár

Látod, megfogtál. Kicsit talán a színegyensúlyból, ebből a nagy sárgaságból érdemes lenne visszább venni, mert lehet, hogy itt ez túl sok, de alapvetően rendben van, nincs ezzel a képpel sok problémám, de a kérdés, hogy mi az a helyzet, amitől valami bekerül a National Geographicba. Nyilván az utómunkánál érdemes ezen valamennyit korrigálni, a csőrénél a foltokból visszább venni, hogy ne ezt a koszos érzetet keltse, a tollánál lévő foltokból is. De a leglényegesebb kérdés minden ilyesmi ábrázolásnál, az a környezet. Ennyire nem jó kiszakítani a természetből a madarat, mert olyan, mintha fogságban lenne, épp a lényeg, a szabadság érzete nincs meg. Ezt most arra mondom, hogy mi az az elvárás, amivel egy képszerkesztő dolgozhat. (hegyi)
értékelés:

Hozzászólások

0
Értékelem!

Kedves Kálmán! Szeretnénk elkérni ezt a fotódat ajánlóképnek december 9-i GórCső címűrádióadásunkhoz, amely este 20h-tól hallható itt a Látszótér rádióban! Köszönettel: Orsi és Nyözö

0
Értékelem!

Itt is azt látom, hogy mennyire szépen rajzol az optika. De itt egy picit kicsi lett a mélységélesség a madár szeme már éppen kiesik az éles tartományból. A fotó simán elmehetne valamilyen ismeretterjesztő könyvbe amúgy, hogy ilyen a csóka (vagy nem tudom mi ez :)

Új hozzászólás