A 8-as leckéhez készült volna egy szép galambröpte, de csak ennyire futotta. A majdnem ellenfénytől lett ilyen, majdnem árnyjáték.

Kedves Lacipapa, előszöris szeretnélek megerősíteni, hogy jó az irány, amerre mozogsz, de több önbizalom is kellene hozzá. Mit értek ez alatt és hogy lehet ezt egyszerűbben megfogalmazni? Ez a kis etűd kettő darab feliratot is tartalmaz és ezek meg szeretnék erősíteni azt az üzenetet, amely önirónában, játékban a madár, az alkotó kommunikációjából és heroikus küzdelméből adódik. Én meg azt mondom, hogy önmagában is megél mindaz, amit látunk, nem kell még jobban aláhúzni, emiatt, hogy ezek a szövegek ott vannak, azt a fajta báját a dolognak, ami van, azt gyengíti, durvábbá teszi. Érthető ez enélkül is. Még egy fontos dolog. Valami konyhából szólhat ez a hang, ahol serceg a zsír, vagy a fürdőkádban állhat az alkotó és folyamatosan a melegvíz csapkolódzik a háttérben - jó, legyünk őszinték, mert magunk között vagyunk, érdemes arra odafigyelni, hogy milyen mikrofonnal hogyan dolgozunk, mert nagyon zajos az a hangfelvétel, amit használsz, nagyon félénken, halkan beszélsz, miközben a dialóg fontos lenne. (szőke) értékelés:

Hozzászólások

Kedves Lacipapa! Nem gondolok Én mkindenféle komoly dolgokra mint Csaba, és Aureliano, Nekem simán csak tetszik. Tetszik az egyszerűsége, az ötletessége, a narrátor hangsúlyozása. És azon gondolkozom, honnan tudtál ilyen béna galambot szerezni. :):)

Bocs, kettőt adtunk, csak én bénáztam el. De észrevettem, korrigáltam.

Kedves András! Az erős háttérzaj megfejtése a következő; nagyon érzékeny mikrofon és nagyon erős szél a szabadban. Gondoltam a felirat elhagyására, de olyan rövidke az egész, mire végigolvassa a néző, már vége is. Én is egy disznóra értékelném.

Viktor, sokat veszítettél. Nem baj elkészítem Neked a feliratos változatot:-)

Lacipapa, én most ismét nem hallom a hangot... azt hiszem nem is kell.
Köszönöm.

Csabának igaza van a szabadságról, amit én kiegészítenék még azzal, hogy az igazi szabadság az, ha képes vagyok megtenni azt is, amit nem akarok, mert akkor nem köt gúzsba az akaratom.

Lacipapa, azt hittem egy darabig, hogy ez rokonfilm az enyimmel. Dehát nem:)
A felirat szerintem sem kell, és tényleg van abban valami önmagában is komikus, hogy ezzel a szelíd, mesemondó hang aléfestéssel láthatunk egy tulajdonképpen agresszív szituációt:)

Te Lacipapa!! Ez a madár süket! :)
Szerintem jól mutatott volna egy feléje repülő bakancs :)))))
Mindenesetre nekem tetszik... olyan Lacipapás.

A szabadság nem azt jelenti, hogy azt teszem amit akarok, hanem hogy nem teszem amit nem akarok.
Jó kis megoldás a feladatra, mozog is meg nem is, tetszik. Szépen kiegészítik a galambtáncot az előtér keret-levelei. A szöveg talán nem indokolt. A szivárvány a dróton az érzékelő ajándéka?

Új hozzászólás