Magányomban

Sziasztok! Bár elég régen regisztráltam, valahogy most értem meg arra, hogy megoldjam a feladatokat. Ez a kép sötétített szobában hasmagasságban elhelyezett vakuval készült. Mivel minden fehér a szobában ezért kisebb utólagos beavatkozásra szükség volt. Előre is köszönöm az építő jellegű hozzászólásokat.

Örülök neked, hogy visszatértél. Ráadásul nem is akárhogy. Erős kép, jó, hogy nem kíméled magad, nem szépelegsz, sőt. Azzal, hogy alulról világítod magad, valami mefisztói, ördögi hangulatot is adsz neki, erre erősít rá a félfordulat is, mintha rajta kaptak volna, és onnan néznél vissza. Szóval erős, jó üzenet. Amire viszont nem utal a kép, hogy miért van ekkora tér, miért épp ekkora. A 16:9-es arány filmes, nem fotós arány, a hatása is ez felé mutat. Kicsit kényelmetlen, de így együtt a pózzal, a fényekkel már nekem túl van tolva a dolog, a kevesebb több lenne, magyarán legalább a 3:2-es arányra kéne menni és balról vágni. Várok még tőled portrét magadról, hajrá. (hegyi)
értékelés:

Hozzászólások

6
Értékelem!

Fú , hát köszönöm , hogy szakítottál időd az elemzésre.
Nem tudom megmondani mi vezetett a 16:9 arány felé , tény hogy akkor jónak éreztem.
Így utólag már nem tudom mi járt a fejemben a kép készítésénél, viszont az biztos hogy eseménytelen nap volt.
Köszönöm még egyszer!

7
Értékelem!

Húú... Hát Köszönöm a meleg fogadtatást ígérem sokkal aktívabb leszek , mint az elmúlt napok jelzik.

9
Értékelem!

Helló László! Csinálhatnál egy barátságosabb önportrét!
Nem sok képed van fönt, de azok tetszenek.

5
Értékelem!

Nagyon korrekt kép minden rendben van, egyedül a tokádon (bocs) levő fény zavar. Túl sok, sőt oda egyáltalán nem kellene. Ha csak a szakálladtól lenne világítva, akkor csillagos ötös. Amúgy meg üdv és heló.

11
Értékelem!

Igazi drámai színrelépés! Üdv néked László.

Új hozzászólás