Reggeli hangulat

Kedves feleségemet kaptam lencsevégre. A reggeli órákban szokta hívni édesanyját rögtön ébredés után. Néztem az arcát és a fényképezőgépért nyúltam. Este le nem mosott smink szépen kenődve a szeme körül. Haja még kedvesen kócos. Na mindegy én csak szerelmeset szépet tudok írni róla... Az arcát a telefon kijelzője világítja ahogy éppen a híváslistát böngészi (hála istennek nehezen találta a számot így volt időm fókuszt találnom).

lépcső a ...

Egy templom tornyába vezető lépcsőházban készült kép. Elég nehéz volt függőlegesen tartanom a kamerát ezért lett olyan magas iso-n készítve, amúgy sem sok szín volt jelen ezért került szürkeárnyalatosba.

Magányomban

Sziasztok! Bár elég régen regisztráltam, valahogy most értem meg arra, hogy megoldjam a feladatokat. Ez a kép sötétített szobában hasmagasságban elhelyezett vakuval készült. Mivel minden fehér a szobában ezért kisebb utólagos beavatkozásra szükség volt. Előre is köszönöm az építő jellegű hozzászólásokat.

Naplemente

Naplemente

Ez a kép a "véletlen" műve. Igazából a felhők fogtak meg, de hát hogy néz ki egy kép amin csak felhők vannak rajta. Így belekerült ez az épület is. Itthon a monitoron engem megfogott. Remélem jól gondoltam hogy megosszam veletek.

 Én és a biciklim

 Én és a biciklim

A mindennapi távolságok leküzdése, a napi mozgás igény kielégítése. Egy elavult technikával. Egyesek környezettudatosságból, mások spórolásból, harmadrészből már trendből használják. De én csak élvezem a magam mögött hagyott kilométereket.