Majdnem

Gábor, a kompozíció fontos rész, és az is, hogy szerethető legyen a modell. Nem cél a távolságtartás a szereplővel, fontos a közelkerülés. A fények plasztikusak, a több felhő a fotós szerencséje, de ami hiba, az a vágás. A válladból több kellene, mivel az objektív gyújtótávolsága miatt így is torzul a kép, váll nélkül ez már groteszk, aminek viszont az arckifejezés ellentmond. -szőke-
értékelés:

Hozzászólások

14
Értékelem!

Kedves Ofő! Valahol groteszknek is szántam ezt a képet, persze nem biztos, hogy eléggé az lett. Azt, hogy a növénytermesztés, no meg az UFÓ-k hűtővize ugrott be a többieknek, én mégis félsikernek könyveltem el. :)

Zsolt: Köszönöm a plusz disznót!

13
Értékelem!

egy technikai megjegyzés. azt az egy disznót én felejtettem le, szóval két disznós kép, csak egyszer kattintottam véletlenül, eeeelnézést.

16
Értékelem!

Aureliano: Nem gondoltam, hogy "varázsos" tekintetem ilyen asszociációkat fog kiváltani...

Márk: Szakmai ártalom :) Egyrészt elég gyakran vagyok kénytelen valóban elmélyülten gondolkodni, másrészt gyakorta akkor is fel kell vennem ezt az arckifejezést, amikor éppen teljesen üres a fejem. Már-már reflexből megy :)

15
Értékelem!

Tényleg érdekes ez a tekintet!

17
Értékelem!
15
Értékelem!

Nagyon jó! Elképesztő, hogy hogy tudod magadat ilyen őszintén gondolkodó fejjel (vagy ténylegesen elmélyülten gondolkodva) lefotózni. Hogy?:-)

13
Értékelem!

Ági: Eléggé megijednék magamtól, ha egyszer a fenti szerelésben azon kezdenék gondolkodni merről nő a karalábé - a növénytermesztés problémái eddigi életemben meglehetősen ritkán foglalkoztattak :)
Nem tudom miért, de a bringámról nem szoktam képeket készíteni. Bár lassan ideje, hogy a harmadik leckével is előálljak, valószínüleg azon sem fog szerepelni...

14
Értékelem!

Ha nem tudnám, hogy ez egy biciklissisak, azt mondanám, valami UFÓ szállt le, és most azon mélázik, hová engedje a hűtővizet, ami majd olyan szép köröket hagy a búzában. Tetszik ez a földönkívüli tekintet, mintha szemünk fényévekre fókuszálna, miközben lassan, de biztosan elnyel minket a mocsár.

13
Értékelem!

Gábor, lassan összeáll a kép, hol a bringa már. Olyan, mintha azon gondolkodnál, hogy most mi legyen a növénytermesztéssel.

Új hozzászólás