Mama

Mama

Ezért a képért nem tudlak megdicsérni, Viki, azért nem, mert nüanszon bukik el, és ez viszont olyan, hogy ha ebből készült mondjuk 10-12 kocka, akkor sajnálattal erről a kockáról lemondtam volna, és kerestem volna egy olyat aminél a szereplő jobban van elhelyezve. És itt most nem is az a helyzet, hogy mennyire komponálunk ellenében a szokásosnak a füst megjelenése miatt, mert a füst és a fény szépen van megmutatva, de nem tudom nem észrevenni azt, hogy a kamerád fölfelé elmozdult. A szereplő fölött felesleges tér van, egy ujjnyi legalább, és az nagyon hiányzik a kéznél. Annyira bánatos dolog az, hogy a vállnál-kéznél, mellnél ilyen furcsán, ilyen rosszul vágtad meg ezt a képet. Semmi más baj nincs, mint, hogy magát a képmezőt lefelé el kellene mozdítani, és akkor máris működne a dolog. Ez sajnos hiba. (hegyi)

Hozzászólások

30
Értékelem!

Köszi Zsolt az elemzést! Tudom, hogy elcsuszott, de sajnos csak ez az egy kép készült, a strandon voltunk, én feküdtem a homokban, mama meg nézte a vizet, aztán gyorsan felultem lekapni, de utána már rám nézett és pózolt, és az már nem volt olyan.

31
Értékelem!

Szia,
Tuti kép! Egy picit próbáltam volna visszahúzni a csúcsfényeket a szájánál, orránál lévő füstgomolyagból.

41
Értékelem!

A Mama elmaradhatatlan tartozéka a cigaretta, ezt már megtanultuk korábban. Jó lett a kép, bár a vágás kissé furcsa. Csók a Mamának.

Új hozzászólás