Biztos emlékeztek még Márti hangosversére Katának. Meg aztán az ofő is mondta, hogy "készítsetek filmet Márti versmondásához". Szomorúan tapasztaltam, hogy senki sem reagált rá. Hát én elővettem közel négy éve szunnyadó filmes énemet és belevágtam...

Kedves Tamás, örülünk, hogy a szunnyadó éned felébresztetted. Három disznó. De a Márti nézze majd meg, ő még adhat rá disznót, de ez az ofős értékelésen felüli értékelés lehetősége különleges szituáció, nem csinálunk belőle rendszert. :) (szőke) értékelés:

Hozzászólások

Köszi Márti! Igyekszem meghálálni :)

Azt mondja nekem a zsoltu pedellus, hogy elfelejtettem erre disznót adni, pedig nem felejtettem el, hanem nem tudtam, hogy mennyit adhatok. Kérdeztem is, de nem jött válasz, úgyhogy akkor most eldöntöm magam, hogy 3 disznót szeretnék adni rá.
:)

Sziasztok, köszönöm mindenkinek!
András: Igazából Te ébresztgetsz!!!!!
Kata, nagyon várom a "dolgokat"
Márti, Szerelmes lettem a hangodba! :) Nagyon aranyosan szavalsz, öröm rá filmet komponálni.
Papa, úgy elpirultam, hogy a sárga kis kurtafarkúak is elvörösödtek itt felettem... :) Én inkább lelkesedésnek mondanám mint tehetségnek, de azért köszönöm. Akkor most egymás rajongói vagyunk :D Várom a következő filmed!!! Hajrá!!

Tamás!!! Én a címet kiegészíteném " SZUPER FILM"-re. A Te kezed alól, mindegy, hogy álló vagy mozgókép kerül ki az csak is SZUPER. Nagy tehetség vagy.

A tanári asztal mögé ülhetsz Márti! És adhatsz három disznót is akár, de csak most.

jó ez !!
lendületes
grat !

Köszönöm Tamás!!:))
Kedves Ofő, hány disznó felett rendelkezem?
A maximumot adnám rá, nekem tetszett, és nagyon örültem neki!
Kata: Előre is köszönöm/jük!:)

Kedves Tamás és Márti és Ernst Jandl! Ez fantasztikusan jó! Megint kedvet kaptam, hogy előszedjek nektek dolgokat a 60-as évekből! Jaj, csak legyen rá időm! De jó, hogy van kedvetek játszani, már egész el voltam szonnnytyolodva... :))

Új hozzászólás