Maverick

Paraszt lévén az egyik határjárásom alkalmával akadtam ebbe a szép szálkás táblába. De az az egy kalász valahogy magasabbra, többre vágyott mint a tömeg körülötte. (Canon G7X mk2)

Most keményebb leszek, mert erre szívem szerint egy csillag se járna, és csak azért fog kapni egyet, mert az az egy kalász az jól mutat, szép a struktúra is körülötte a zöldekből. De drága Zoli, mi a fenéért nem egyenes a horizont? Semmi indoka nincs, hogy dőljön. (hegyi)
értékelés:

Hozzászólások

Szia Zoli, itt írok, de mindegyik fotóhoz megtehetném, hogy jók a képek, jók a meglátások, jöjjön a folytatás, gyakrabban, csak biztatni tudlak én is.

Mindent szabad, ha van oka, és az a képről leolvasható. Ha levágod, szétesik, mert nem lesz viszonyítási lehetőség. De annyi veszteséget elbír, ami kiegyenesítéshez szükséges elforgatáshoz kell.

Mert bamba vagyok, azért. Úgy elmerültem önnön felfedezésem szépségében, hogy elfelejtettem teljességében nézni a képet. Pedig lett volna hely rendberakni egy kicsit szűkebb kivágással. (Vagy lehet azt is elbírná, ha levágnám a horizontot? Szabad olyat?)
Szerk.: és persze köszönöm szavaid!

Új hozzászólás