Mazsi, Demeter, a pulóver, meg a gitárMazsi, Demeter, a pulóver, meg a gitárMazsi, Demeter, a pulóver, meg a gitárMazsi, Demeter, a pulóver, meg a gitárMazsi, Demeter, a pulóver, meg a gitárMazsi, Demeter, a pulóver, meg a gitárMazsi, Demeter, a pulóver, meg a gitárMazsi, Demeter, a pulóver, meg a gitárMazsi, Demeter, a pulóver, meg a gitárMazsi, Demeter, a pulóver, meg a gitárMazsi, Demeter, a pulóver, meg a gitár

Mazsi eljött hozzánk, neki ajándékozta Demeternek a kardigánját, majd gitározott nekünk. Jó délelőtt volt.

Hozzászólások

Abszolút. Az ilyet az ember mélyen magában hordja, és bizonyára manapság már csak egyéni késztetés, főleg a mai társadalmi - kulturális közegünkben.

Igen, ez is benne van, de mára ez szerintem egyénibbé vált - vagy hogy mondjam, érted.

Az asszonynak jár a Nők Lapja, időnként, ha érdekes cikk van benne, nekem is a kezembe kerül. A mostaniban többek között van egy cikk a régi roma szokásokról. Azt írja, hogy: "Tulajdona is elsősorban a közösségnek volt, magántulajdon helyett inkább csak személyes tulajdonról beszélhetünk. Azonban ez is viszonylagos volt, elég lehetett ugyanis valakinek megdicsérni az ingét, a másik máris késztetést érzett arra, hogy levegye azt, akkor is, ha nem volt helyette másik..." Nekem ez annyira egybe vág azzal, amit látok e képeken, hogy muszáj volt megosztanom! És én ezt tökéletesen átérzem!

Jó lett ez a sorozat is, tele van örömmel, és barátsággal! Szuper! Tetszik! És technikailag is nagyon jól sikerült szintén!

A leirás és a látvány is sokat mondó!

Új hozzászólás