Megálló

Megálló

Zavarban vagyok, mert nem tudom, hogy mi az, ami ezt a képet ihlette. Látok egy képcímet, hogy Megálló, én keresném, de nem nagyon látom. Lehet, hogy az a kis padka akar az lenni a partnál, látok egy viszonylag határozottan csonkolt fát, valami háromszög belóg a kép jobb alsó sarkánál, látok egy vízfelületet egy viszonylag homogén vízzel, de nem nagyon tudom, hogy mi ebben a speciális, mi az, amiben ez a kép másabb helyzetet mutat, mint ami bárhol máshol egy vízparti helyzetben lefotózható. Az indokot keresem a kép elkészítésében, hogy miért készült ez a kép el, nem tudom. (hegyi)

Hozzászólások

Nem volt koncepcióm, a fa törzse és hogy a vízparton van, hogy így fölé tud nyúlni a képen és viszonylag tiszta a környezet, talán beleillik valamennyire a természetfotó leckébe.

Azt veszem ki Zsolt nem tudomjából, hogy tökmindegy milyen természeti képződmény van a képen, ha nem tudja az ember a nézőt hozzá kapcsolni, ehhez meg az is kell, hogy ami rajta van, annak legyen határozott szerepe, hatása.

Szerintem az egy jó ötlet kezdemény, hogy a fa egy keret. A törzs gyönyörű.
Kicsit szorosabb vágással ezt a keret jelleget amikor van egy sorozat vizszintes ág lehet hangsúlyozni, csak nem tudom, hogy ezt akartad-e elérni vagy az csak a fantáziám műterméke amit belelátok.

Új hozzászólás