mérték

mérték

A gondolat jó, de miért látunk bele az edénybe? A technikával megint van bajom, azt hiszem, hogy érdemes lenne egy kicsit még gyakorolni azt, hogy hogyan alakítunk át egy színes fotót fekete-fehérré, mert az nem elég, hogy azt mondod a képszerkesztőnek, hogy vegye el a színinformációt, mert akkor a középtónusokban probléma lesz. Értem ezt a fajta ilyen demokrata megközelítést, hogy hogyan hozod párhuzamba, filozófiailag rendben van, formailag nincs megoldva. Miközben a kép üzenetével egyet tudok érteni, és izgalmasnak tartom, lehet, hogy ezt hangosan még ki kéne magadban mondani, hogy mit akarsz ezzel üzenni ahhoz, hogy ez formailag is helyre kerüljön, és megjöjjön az, hogy hogyan tudod ezt jól megmutatni nekünk nézőknek. (hegyi)

Hozzászólások

17
Értékelem!

Forma-materiál, hideg kemény mértani vas - meleg íves és lázadón rendezetlen porcelán. Nekem még sok más gondolat is rejlik benne. /kösz az ellemzést/

19
Értékelem!

igen, szándékos a rendezetlen porcelán tálak és a hideg merev vas ellentéte - kösz...

15
Értékelem!

Nekem ezek a tálak tetszenek így. De az a vas derékszög nagyon komoly kontraszt :) A cím alapján talán az is lenne a lényeg. Érdekes gondolat :))

Új hozzászólás