Messze a part

Ez valami nagyon régi, majd' 15 éves kép - az első digitális gépemmel készült - a(z akkor még nem) feleségemről. A régi képeket nézegetve akadt a kezembe, és rögtön rátok gondoltam :-) akkoriban még nem okozott olyan gondot az instruálás, mint most. De tanulni is jobb később, mint soha.

Jó alapanyag ez a kép, értem, miért akadt a kezedbe. Alig valamit változtatnék. Alul a deszka aljánál vágnék, az oldala már nem kell, úgy jobb lenne a lezárás. És ugyanott, a deszka világos részét visszább hoznám, a sötétet meg előrébb, azaz a kettőt harmonizálnám. És azon is érdemes lehet elgondolkodni, vajon milyen lenne ez 180 fokkal elforgatva. (hegyi)
értékelés:

Hozzászólások

1
Értékelem!

Majd inkább privátban írom meg.

0
Értékelem!

Én beszélek, de most ez hogy jön ide?

0
Értékelem!

Zsolt, te beszélsz rossz divatról?

0
Értékelem!

A deszkát megadom, az így tényleg jobb, de a megfordítás nekem akkor is fura. Így inkább már szinte "csak" montázsnak tűnik, nem "valós" képnek. (persze lehet, hogy ez egy "független" nézőnél máshogy jön le)

2
Értékelem!
1
Értékelem!

Köszönöm az elemzést! Alul nekem kellett, hogy látszódjon, hogy az egy léc, egy ülőke egy csónakban (már beforgatott és vágott a kép), de lehet igazad van, megenézem úgy is. Az elforgatásra gondoltam én is, de úgy nem jó, nagyon nem áll össze a kép. Nem tud vele mit kezdeni az agyam, csak zakatol :-)

Új hozzászólás