Messze a part

Ez valami nagyon régi, majd' 15 éves kép - az első digitális gépemmel készült - a(z akkor még nem) feleségemről. A régi képeket nézegetve akadt a kezembe, és rögtön rátok gondoltam :-) akkoriban még nem okozott olyan gondot az instruálás, mint most. De tanulni is jobb később, mint soha.

Jó alapanyag ez a kép, értem, miért akadt a kezedbe. Alig valamit változtatnék. Alul a deszka aljánál vágnék, az oldala már nem kell, úgy jobb lenne a lezárás. És ugyanott, a deszka világos részét visszább hoznám, a sötétet meg előrébb, azaz a kettőt harmonizálnám. És azon is érdemes lehet elgondolkodni, vajon milyen lenne ez 180 fokkal elforgatva. (hegyi)
értékelés:

Hozzászólások

Majd inkább privátban írom meg.

Én beszélek, de most ez hogy jön ide?

Zsolt, te beszélsz rossz divatról?

A deszkát megadom, az így tényleg jobb, de a megfordítás nekem akkor is fura. Így inkább már szinte "csak" montázsnak tűnik, nem "valós" képnek. (persze lehet, hogy ez egy "független" nézőnél máshogy jön le)

Köszönöm az elemzést! Alul nekem kellett, hogy látszódjon, hogy az egy léc, egy ülőke egy csónakban (már beforgatott és vágott a kép), de lehet igazad van, megenézem úgy is. Az elforgatásra gondoltam én is, de úgy nem jó, nagyon nem áll össze a kép. Nem tud vele mit kezdeni az agyam, csak zakatol :-)

Új hozzászólás