MetamorfózisMetamorfózis

A két képet néhány perccel egymás után készítettem. Két hónapja vagyok karanténban. Úgy érezetem ideje visszaállni a renedes kerékágásba.

Hozzászólások

1
Értékelem!

Kedves Aureliano! Ez a kedvenc hozzászólásom. Köszönöm! Természetesen nem vagyok olyan, mint Palkovics miniszter úr, mivel senki sem érhet fel az Ő fényességéhez. Talán csak egyvalaki.
Palkovics miniszter urat félretéve, ebben beállításban, világításban még a feleségem szerint is jobb a szőrzetes kép, pedig ő nagy ellensége a szúrós dolgoknak. Külalak tekintetében a döntő szó az övé. Ez egy kölcsönös dolog, mivel ő is elvégez bizonyos műveleteket magán, amivel a kedvemre tesz.
Valóban nem töltöttem fel mostanában új képeket, de most olyan időszakot élek, amikor a sok egyéb mellett kicsit háttérbe szorult az önkifejezés. Lajos

2
Értékelem!

Üdv a Téren, akartam írni, de még időben eszembe jutott megnézni, hogy ez nem az első. A felső kép elszánt, küzdeni akaró, komor, mégis akarnánk vele találkozni, kábé a Gladiátorból a faszi, akinek nem jut eszembe a neve. Az alsó meg Palkovics miniszter úr, hiába magyarázom ezeknek a fafejű tudósoknak. Szóval lehet, hogy van, amit érdemes volna megtartani a karanténból.

Új hozzászólás