Mez-telen

Természetes fényben a teraszomon készült a kép, Canon 700D, 50 mm. Szeretek üveget használni fotózás közben, mert érdekessebbé teszi azt, ami mögötte történik.

Kedvelem ezt a képed, mert van benne üzenet, mert érzékeny munka, tetszik a tónusvilága is. Két megjegyzés: az egyik, hogy valószínű forgattál rajta, így egy pici sávnyi maradt balra fenn, ami nincs levágva. A másik a fej fölötti tükröződés, ott lehet, hogy ha picit a tónusba belenyúlsz, visszább hozod, akkor nem viszi el a figyelmet ennyire. De abszolút jó irány, tetszik. (hegyi)
értékelés:

Spotlight:

Nagyon szeretem, ha valakiben van kurázsi, bátorság, és az nem öncélú, hordoz ízlést és finomságot. Aktot kevesen mernek fotózni, úristen, mi lesz a mellekkel, szabad ezt nekem? Igen, sőt, és itt a példa, hogy ezt meg lehet oldani úgy is, hogy a kép nem tolakodó. Van sztorija, mesél, el lehet vele időzni, szóval azért emelem a spotlightba, mert bátorítani szeretnék mindenkit, hogy tessék foglalkozni a testtel, nem kell félni tőle, bele lehet ebbe vágni másnak is. (hegyi)

Hozzászólások

Igazán szép fotó! Nagyon izgalmassá, elemelkedetté teszik a fénytörések, a tükröződések, maga az üveg!

Új hozzászólás