Mi bajunk lehet?

Mi bajunk lehet?

Balázs, ez vicces, mint egy lakótelepi kifakult poszter, olyan a sziklafal, és valóban, van az egésznek egy játékossága azáltal, hogy a tónusjátékkal megbolondítottad a teret. A Truman show jut eszembe, ha jól emlékszem, ott van az, hogy a főszereplő egy valóságshow része, de ő erről nem tud, és néhol lebukik a díszlet hatása, na, ez is ilyesmi. Köszönöm. (hegyi)
értékelés:

Hozzászólások

66
Értékelem!

Kedves Balázs! Ezt a képet választottam a hétfő esti Villanysárkány Példakép(p) című műsorához - amennyiben nincs ellenvetésed. Remélem belehallgatsz majd, hiszen mi bajod lehet tőle? :D

61
Értékelem!
69
Értékelem!

Zsolt, köszönöm az elemzést, örülök, hogy lehet a kép nézése közben gondolni valamire. És nagyon tetszik az, amire gondoltál. Szándék szerint nem feltétlenül a poszter-hatás, vagy a díszlet-hatás megvalósítása lett volna itt az eredmény, de valójában pontosan megfogalmazni nem is tudom, akkor sem tudtam, amikor ott álltam. Csak kurvanagy volt az a hegy meg a víz is, és kicsi, gyámoltalan - ámde eltökélt göbök az emberek, ezt akartam valahogy megmutatni. Talán mégis lehet, hogy díszlet-hatást akartam? Köszönöm.
Mindenesetre az utómunka-képzésre, vagyis előbb-utóbb a munkatáborba mindenképpen elmegyek valahogy, ha lesz még, mert azért jobban érezném magam, ha ennél tudatosabban tudnám kezelni a labrot.

61
Értékelem!
55
Értékelem!

Jól eltalált utómunka, jól erősíti fel azt az érzést, mely az embert egy ilyen tengeri szituációban elfogja.

Új hozzászólás