Íme egy színes fotó... Nem akarok nagy monológot írnia képhez, kíváncsi vagyok a véleményekre. Előjáróban csak annyit, hogy hatalmas morajlás és fény töri meg a csendet emberek lakta területtől kb. másfél - két kilóméterre. Azt mondják a lángoszlop 20-30m magas is lehet... Meg azt is, hogy nem káros a környezetre...

A kép elég jól ábrázolja azt a szürreális, ipari és picit földöntúli világot, amiben nyilván erős szerepet kap a szennyezés, az ártalmak, lehetne akár filmplakát is, működik az üzenet. És itt jegyezném meg azt is, hogy ha tudjuk, mit akarunk, az segít abban is, hogy az utómunkában merre haladjunk. Egy megjegyzés, hogy a bal alsó sarok nekem túl sötétre van csukódva, ott jó lenne, ha lenne részlet. És a vízjel, de ezt szerintem mondtam már, hiábavalóság, de képelemmé válik, és így zavaró is lesz persze. (hegyi)
értékelés:

Hozzászólások

0
Értékelem!

Nem sokat tévedsz. Ez a tiszaújvárosi MOL üzemterület. Szeretem a természetet, és itt nagyon durván tolják a szennyezést, ezt szerettem volna megjeleníteni a képen. Mikor így fáklyáznak, ez még rátesz egy lapáttal a drámai hangulatra.

0
Értékelem!

Bejön a kép színvilága, meg ez az ipari környezet. Én a Battai rendező pályaudvarra gondolnék, de szinte mindegy is. A jelenséget akartad rögzíteni, vagy mi volt a szándék? Egy párás estén/hajnalon talán még drámaibb lehet. Most minden olyan éles, szinte vág.

0
Értékelem!

Nagyon hasonló volt a színvilág, a drámaiság kedvéért erősítettem rajta csupán egy kicsit. Most akkor gondold el milyen mikor ez a látvány és hang havi rendszerességgel ismétlődik...

0
Értékelem!

Érdekesek ezek a fények Tamás, van a képnek hangulata, nekem mégis a sárgás fényekre emlékeztető vagy azok hiánya, minálunk kb. 10-15 évvel ezelőtti gázvezeték robbant 8-10 km-re, aki hallott már ilyet, eszébe kell jusson minden ilyen fotóról, előjönnek az emlékek, hangok, morajlások.

Új hozzászólás