Minden, ami számít

Minden, ami számít

A legőszintébb valóm...

Azért örülök ennek a képnek, mert nagyon határozott elképzelést mutat saját magadról, a saját magad ábrázolásáról. Olyan szinten határozottat, hogy a horizont is már csak eszköz lesz, és nem a valóság leképezése, és ez nagyon jó dolog, mert egy nagyon jó példa arra, hogy hogyan kell a tömegekkel bánni egy képen, és ha van értelme, akkor át lehet lépni azon a szabályon, hogy a horizont legyen vízszintes. Itt a példa, hogy egyáltalán nem zavar, sőt, hozzájárul a kép dinamikájához, hogy ezt az egészet így megforgattad, mert a figura az, ami ezt az egészet visszabillenti. 3 csillag és leckemegoldás, és arra kérlek Éva, hogy az első két leckét is tessék megcsinálni. (hegyi)
értékelés:    

Hozzászólások

41
Értékelem!

Köszönöm! Örülök, ha tetszik!

33
Értékelem!
29
Értékelem!

Hű, nagyon határozott összhatása van az önportréságodnak, gratula. Remek kompozíció.

29
Értékelem!

Tetszik, hogy nem a horizonthoz, hanem magadhoz állítottad a függőlegest. Ügyes.

33
Értékelem!

Ezeket én is szeretem mind :)

43
Értékelem!

Szia Ágnes! Köszönöm a kedves fogadtatást. :-) Igyekszem majd érdekes képeket feltölteni és készíteni. Egyébként én is BAM-olok most. :-) A múlt hét kicsit hűvös volt hajnalban, de szeretek biciklivel járni. Ez a kép tavaly novemberi, Délegyházán készült! Imádom a vizet nézni, ha meg nyeregben vagyok... Számomra ez a teljes kikapcsolódás a dolgos hetek záró akkordjaként.

37
Értékelem!

Szia Éva! Üdv köztünk. Látom teljes biciklis harci díszben vagy, kolléga :) Bár nekem nincs ilyen felszerelésem, de azért munkába bicivel járok :) Várom a továbbiakat.

Új hozzászólás